Ma: 2020.10.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
2 in 1: nem csak az ételt, a kábítószert is házhoz szállította az éttermi futár
Privatkopo.hu 2020.09.09. 9:40:00

A gyanú szerint a 27 éves férfi egy étterem futárjaként dolgozott, de ha a vásárlói hívták, akkor a kábítószert is házhoz szállította. A hajdú-bihari nyomozók befejezték a nyomozást, és az eljárás során keletkezett iratokat átadták az ügyészségnek.A hajdú-bihari rendőröknek 2019 májusában olyan információ jutott a tudomására, hogy egy férfi kokainnal kereskedik Debrecenben.

A nyomozás eredményeként, számos bizonyítékot gyűjtöttek a rendőrök, valamint jelentős mennyiségű kábítószert foglaltak le, majd 2019. május 20-án gyanúsítottként hallgatták ki a 27 éves férfit, aki beismerő vallomást tett. Átkutatták a lakását, ahol kábítószergyanús fehér port, növényi származékokat, valamint az értékesítéshez szükséges eszközöket foglaltak le.

A nyomozás adatai szerint a férfi egy helyi étterem futárjaként dolgozott, viszont ha a vevői hívták, akkor a kábítószert is házhoz vitte.

Az ügy felderítése során több fogyasztót is azonosítottak a rendőrök, akik a gyanú szerint rendszeresen vásároltak drogot a férfitól.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a dílerrel szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, míg a fogyasztókkal szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást.

A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

További friss információk
Botrány Iregszemcsén: az önkormányzat „házipénztárként” használta a község csatornarendszerének kiépítésére alapított, állami támogatásokból és lakossági hozzájárulásokból gazdálkodó víziközmű társulatot - a rendőrség nyomozást rendelt el
Mocsok, bűz, kétes eredetű húsok egy budapesti kínai étteremben
Nők előtt végzett önkielégítést - vádat emeltek a szatír ellen
„A magunkét nem adjuk, a másét nem kívánjuk” - megszólalt a vállalkozó, aki turisztikai fejlesztéseket szeretne végrehajtani a csopaki Kerekedi-öbölben
Életveszélyesen megfenyegették a balatonszepezdi polgármestert: „Te, Bocskov, agyonveretlek, neked innen takarodnod kell!”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat