Ma: 2020.10.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Jogháló
Biztonsági őr ütötte a vendéget Siófokon
Privatkopo.hu 2020.09.09. 10:52:00

A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt 33 éves férfit, aki biztonsági őrként bántalmazta az egyik vendéget Siófokon.



A garázdaság miatt már korábban felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt férfi 2020 júliusában biztonsági őrként dolgozott az egyik siófoki szórakozóhelyen, amikor az egyik éjszaka egymással dulakodó vendégekre lett figyelmes.

A vádlott ekkor ahelyett, hogy jogszerűen megfékezte volna őket, odament az egyik érintetthez, akit - mindenféle előzetes felszólítás nélkül - ököllel hátulról fejen ütött, majd megpróbálta elhúzni a rendbontás többi résztvevőjétől. A vádlott azonban ezután sem hagyott fel az ellenállást nem tanúsító és a dulakodást abbahagyó sértett bántalmazásával, akit még négy alkalommal, ököllel megütött, amelynek következtében a sértett arczúzódást szenvedett, és az egyik foga is letörött.

A Siófoki Járásbíróság a 2020. szeptember 7-én megtartott tárgyalásán a váddal egyezően mondta ki bűnösnek a - bűncselekményt egyébként beismerő - férfit, akivel szemben 60 nap elzárást szabott ki.

Az ítélet a vádlott fellebbezése miatt nem emelkedett jogerőre.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Botrány Iregszemcsén: az önkormányzat „házipénztárként” használta a község csatornarendszerének kiépítésére alapított, állami támogatásokból és lakossági hozzájárulásokból gazdálkodó víziközmű társulatot - a rendőrség nyomozást rendelt el
Mocsok, bűz, kétes eredetű húsok egy budapesti kínai étteremben
Nők előtt végzett önkielégítést - vádat emeltek a szatír ellen
„A magunkét nem adjuk, a másét nem kívánjuk” - megszólalt a vállalkozó, aki turisztikai fejlesztéseket szeretne végrehajtani a csopaki Kerekedi-öbölben
Életveszélyesen megfenyegették a balatonszepezdi polgármestert: „Te, Bocskov, agyonveretlek, neked innen takarodnod kell!”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat