Ma: 2020.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Életveszélyesen megfenyegették a balatonszepezdi polgármestert: „Te, Bocskov, agyonveretlek, neked innen takarodnod kell!”
Privatkopo.hu/F.S. 2020.10.07. 17:45:00

Egy balatoni nagyvállalkozó „jóvoltából" eldurvulni látszik a vasárnap esedékes polgármester-választás Balatonszepezden. Emlékezetes: tavaly októberben egyetlen jelölt sem szállt harcba a településvezetői tisztségért, a megismételt választáson pedig - tizennégy(!) jelölt közül - a függetlenként induló Dr. Bocskov Jordán kecskeméti üzletember, a Magyar-Bolgár Gazdasági Kamara elnökségi tagja kapta a legtöbb szavazatot.   Dr. Bocskov Jordán ügyvivő polgármester/polgármester-jelölt

Az őskövületnek számító helyi képviselők ezt nem tudták megemészteni, és idén nyáron feloszlatták a képviselőtestületet, ezért a hétvégén nem csak képviselőket, hanem polgármestert is választanak Szepezden.

Utóbbi kategóriában két győzelemre esélyes jelölt van: a jelenleg ügyvivő polgármesterként tevékenykedő Dr. Bocskov Jordán, illetve a hosszabb ideje polgármesteri álmokat dédelgető helyi ingatlanközvetítő, Bíró Imre (független), aki eddig alpolgármester volt.

Utóbbit támogatja a szepezdi nyaralóval is rendelkező üzletember, a balatonboglári központtal működő Halker Kft. ügyvezető-tulajdonosa, Gödry Zoltán. Ő korábban már többször is kifejezte, hogy - finoman fogalmazva - nem szimpatizál a kecskeméti vállalkozóval, sőt, augusztus 19-én, a Szepezdi Zsíroskenyér Partin nyíltan agyonveréssel fenyegette meg Dr. Bocskov Jordánt, aki így emlékezett vissza a történtekre:

„Éppen a tűzijátékot helyettesítő lézershow-ra vártam, amikor megérkezett Gödry úr és szó nélkül nekem támadt. „Te, Bocskov, agyonveretlek, neked innen takarodnod kell!” Némi borgőzt éreztem a leheletén, mert elég közelről kiabálta az arcomba a minősíthetetlen mondatokat. Ezt szó nélkül tűrte a közelemben tartózkodó egyik képviselő is, aki szintén a támogatottjai között van.”

Azóta Gödry a Facebookon is üzenetet küldött az ügyvivő polgármesternek:

A közelmúltban lepedőnyi plakátok jelentek meg Balatonszepezd közterületein, amelyek a polgármesteri székbe vágyó, Gödry által „futtatott” helyi ingatlanost, valamint azt a képviselőt népszerűsítik, akit szintén a nagyvállalkozó „kiszemeltjeként” emlegetnek a községben.

Egyébként a halkeres jelöltjei már régóta hatással vannak Balatonszepezd életére, munkásságukról sokat elárul, hogy a községben az elmúlt évtizedekben gyakorlatilag nem történt említésre érdemes esemény.

Talán mégis: új napokat jelölnek ki a szokásos, évente három alkalommal megrendezésre kerülő pörköltfőző versenynek…

(Megjegyzés: a Privatkopo.hu természetesen Gödry Zoltánnak is lehetőséget biztosít a megnyilvánulásra.)

F. S.

További friss információk
Nők előtt végzett önkielégítést - vádat emeltek a szatír ellen
„A magunkét nem adjuk, a másét nem kívánjuk” - megszólalt a vállalkozó, aki turisztikai fejlesztéseket szeretne végrehajtani a csopaki Kerekedi-öbölben
Életveszélyesen megfenyegették a balatonszepezdi polgármestert: „Te, Bocskov, agyonveretlek, neked innen takarodnod kell!”
40 évvel fiatalabb nő „szerelmesedett bele” az öregúrba, vitte a lakást és a nyaralót
Csopak ellenáll Balatonfüred terjeszkedési törekvésének: a kisközség beintett a „nagy” Bókának
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat