Ma: 2020.08.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Élettársa arcába döfte a kést a büntetett előéletű asszony - három évet kapott
teol.hu 2011.09.29. 9:07:00

Helyben hagyta a Pécsi Ítélőtábla annak az asszonynak a három éves börtönbüntetését, aki 2009. november 14-én, Dunakömlődön, arcon szúrta élettársát.A büntetett előéletű asszonyt életveszélyt okozó testi sértés kísérletében mondták ki bűnösnek, és további három évre eltiltották a közügyek gyakorlásáról. A bíróság elrendelte egy előző próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés-büntetés végrehajtását is. Az ítélet jogerős.

Mint megírtuk, a 36 éves R. S.-né 10 éve élettársi kapcsolatban élt F. A. sértettel. A vádbéli napon a férfi a reggeli óráktól italozott, amit délután a vádlottal együtt folytattak. Este hétkor a súlyosan ittas férfit és a közepesen részeg nőt kitessékelték a kocsmából, mert hangoskodtak, veszekedtek. Utóbbit otthon is folyatták.

A vita hevében a férfi ököllel arcul ütötte élettársát, aki felkapott egy konyhakést, és a sértettre támadt. Menekülő élettársát a házuk kapujában érte utol, s a vele szembe forduló férfi arcába döfte a kést.

A penge az orr mellett mintegy 8 centiméter mélyen az orrgaratig hatolt. Csak a véletlennek köszönhető, hogy nem következett be végzetes sérülés. A kés markolata letört, a penge a sértett arcában maradt.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat