Ma: 2020.08.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Keressük a 35 éves Jekli Edina Erzsébetet (fotó)
privatkopo.hu 2016.11.23. 22:12:00

A hollandiai Tilburg városából eltűnt egy fiatal magyar nő. Jekli Edina Erzsébet egy hónapja semmilyen életjelet nem ad magáról, sem a családja, sem a barátai nem tudnak róla semmit.  A magyar állampolgárságú Jekli Edina Erzsébet Budapesten született, 1981.11.19.-én, anyja neve: Vadas Nagy Erzsébet. Utolsó ismert tartózkodási helye: Tilburg, Hollandia. Edina bárhol felbukkanhat Európában, hiszen a barátai szerint - a fogalom jó értelemében - egy „világcsavargó”. Kb. 170 cm magas. Vékony, törékeny testalkatú, 50-54 kg súlyú. Haja sötét barna (általában a füle aljáig, esetleg a válláig ér).

Egy hónapja nem ad életjelet magáról, sem a családja, sem a barátai nem tudnak róla semmit. Facebook-oldalát július elején használta utoljára. Eltűnése előtt rossz érzelmi állapotban volt.

Kérjük, aki az elmúlt egy hónapban látta Jekli Edina Erzsébetet, felvette vele a kapcsolatot, bármit tud hollétéről, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 06-70/552-9308 (Privatkopo.hu bejelentő vonal).

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat