Ma: 2018.05.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Sebességváltó alá rejtette a drogot
police.hu 2017.12.05. 14:41:00

A gyanúsított anyagi haszonszerzés érdekében Nyírbátorban akarta értékesíteni a kábítószert.A Nyírbátori Rendőrkapitányság nyomozói 2017. december 1-jén, az esti órákban - a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen - Nyírbátorban ellenőriztek egy személygépkocsit és a benne tartózkodó személyeket.

A rendőrök az átvizsgált gépkocsiban a sebességváltó alatt elrejtve, valamint a további házkutatások alkalmával 50 gramm bruttó súly körüli fehér színű port, és közel 200 darab tablettát foglaltak le, amelyek az előzetes szakvélemény szerint kábítószernek minősülnek.

A rendőrök a sofőrt, H. Tibor 44 éves nyírbátori lakost kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás adatai szerint a férfi anyagi haszonszerzés érdekében Nyírbátorban akarta értékesíteni a kábítószert. A rendőrök a további eljárást szakértők bevonása mellett, a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatják.

További friss információk
Taxisra támadtak Miskolcon
Előbb csalt, majd zsarolt
Kábítószer-ültetvényt számoltak fel Felsőörsön
Megütötte, majd összerugdalta édesanyját
Két embert késelt meg az ózdi cigány
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat