Ma: 2018.02.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Négy hajléktalant vert meg egy 47 éves nő, majd egyiküket ki is fosztotta
HP 2017.10.09. 10:50:00

Vádat emelt az ügyészség azzal a nővel szemben, aki ittasan négy hajléktalan férfit is megvert Győr belvárosában, majd egyiküket ki is fosztotta.A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint az akkor 47 éves nő 2016 egyik nyári napján - ittas állapotban - ment oda négy fedél nélküli férfihoz, akik Győr belvárosában üldögéltek és iszogattak. Szóváltásba keveredett velük, majd hangosan szidalmazta őket, végül mindegyiküket legalább egyszer meg is ütötte.

A férfiak közül egyik sem ütött vissza, egyikük viszont az ütéstől a földre esett, ahol a nő még többször megütötte, valamint meg is rugdosta, majd a nála lévő rézcsővel kezdte a testét és a fejét ütlegelni. Az ittassága miatt védekezésre korlátozottan képes férfi a bántalmazás következtében szemgödrének darabos törését szenvedte el.

A magatehetetlenül fekvő, nyöszörgő férfi zsebeit ezt követően a vádlott átkutatta, onnan pénzt, cigarettát, mobiltelefont vett el összesen közel 28 ezer forint értékben, majd távozott a helyszínről.

Az ügyészség a vádlottat kifosztás bűntettével és súlyos testi sértés bűntettével vádolja, amiért akár hét és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható rá.

További friss információk
Átverés: finn tulajdonban lévő versenylovat adott el saját zsebre Lakatos Csaba
Idős asszonyt akartak kirabolni Gyöngyösön
Elkezdtek dolgozni a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai: újabb rakodómunkás bukott le
Fegyvert vitt az iskolába egy szombathelyi diák
Somogyi Ábel most éppen robbantani akart
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat