Ma: 2019.07.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Két napon belül bíróság elé állították a rendőrökre támadó férfit
Privatkopo.hu 2019.04.11. 7:01:00

Két napon belül elsőfokú ítélet született azzal a férfival szemben, aki a múlt héten ittasan rátámadott a vele szemben intézkedni próbáló rendőrökre Hajdú-Bihar megyei lakhelyén.A megalapozott gyanú lényege szerint a férfi április 2-án, este ittasan randalírozott lakóhelyén, egy debreceni lakóházban, ezért a szomszédjai kihívták a rendőröket.

Amikor a rendőrök intézkedni akartak vele szemben, lökdösni kezdte őket, egyiküket has tájékon ököllel meg is ütötte, sőt, amikor megbilincselték, aközben is többször ütött-rúgott a rendőrök felé, kutyáknak nevezve őket.

Az ügyben a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség már április 4-én a Berettyóújfalui Járásbíróság elé állította a többszörös visszaeső férfit, hivatalos személy elleni erőszak bűntette és becsületsértés miatt, és vele szemben fegyház fokozatú szabadságvesztés, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

Az ügyészség az ítéletben kiszabott 3 év 8 hó fegyház fokozatú szabadságvesztés és 4 év közügyektől eltiltás büntetés súlyosításáért fellebbezett, kizárólag a büntetés mértéke miatt. Az ügyészség a vádlott bíróság által elrendelt letartóztatását tudomásul vette.

További friss információk
Nyári szünet 2019. június 25. naptól 2019. augusztus 25. napig
Legalja: ellopták és feldarabolták az angyalt a „színesfém-rajongó” cigányok
Egy ballagási ünnepség záró felvonása: baltával okozott életveszélyes sérülést
Férfi miatt veszekedett gyerekkori barátnőjével Berta, majd néhányszor hátba is szúrta riválisát
Saját magát fuvarozta a betörésekhez a budapesti taxis
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat