Ma: 2021.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Gázriasztó fegyverrel rabolt egy férfi Dunaújvárosban
Privatkopo.hu 2021.03.31. 7:06:00

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indítványozta annak a férfinek a letartóztatását, aki a gyanú szerint 2021. március 27-én, Dunaújvárosban gázriasztó fegyverrel rabolta ki az ittas sértettet.A nyomozás adatai szerint a gyanúsított délután, a dohányboltból kilépő ittas sértett oldalához nyomta a nála lévő gázriasztó fegyvert, majd felszólította őt arra, hogy adja át a pénztárcáját. A sértett a fenyegetés hatására a férfinak átadta a mintegy 40 000 forint értékű mobiltelefonját a tokban lévő 5 000 forinttal, valamint a pénztárcáját a benne lévő 25 000 forinttal és 100 euróval. A gyanúsított a fegyverrel fejen ütötte a sértettet és ellökte magától, dulakodás alakult ki közöttük. A sértett ököllel megütötte az elkövetőt, kitekerte a fegyvert a kezéből, majd mindketten a földre kerültek. Ezt követően a gyanúsított a fegyverét hátrahagyva elmenekült a helyszínről, a mobiltelefont eldobta, a készpénzt pedig eltette.

A sértett a bántalmazás következtében könnyű személyi sérülést szenvedett.

A gyanúsított többszörösen büntetett előéletű, cselekményét a más bűncselekmény miatt kiszabott felfüggesztett börtönbüntetés, valamint több büntetőeljárás hatálya alatt állva követte el, így vonatkozásában a bűnismétlés reális veszélye fennáll.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a gyanúsított letartóztatását, a döntés ellen a gyanúsított fellebbezett.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Bíróság előtt a rendőrökre bozótvágóval támadó „kiccsalád”
Négyen okoztak életveszélyes sérülést egy kiskorú sértettnek
Ötágú vörös csillaggal ápolta a munkásőr „hagyományokat”, vádat emeltek az elvtárs ellen
Felfüggesztett börtönt kapott a végrehajtó-helyettest életveszélyesen fenyegető férfi
Féltékenységből verekedés
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat