Ma: 2018.06.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Fiatalkorú lányt futtatott a cigánypár
Privatkopo.hu 2017.05.19. 10:50:00

Prostitúcióra vett rá egy fiatalkorú lányt egy hódmezővásárhelyi pár. A futtatók ebből tartották el magukat.A megalapozott gyanú szerint a 26 éves férfi és 31 éves nő 2016 júliusában vettek rá egy helybéli lányt, hogy négy hónapon át egy Szegeden bérelt lakásban vendégeket fogadjon, és szexuális szolgáltatást nyújtson nekik. A sértettről több internetes oldalra képeket és hirdetéseket töltöttek fel - tájékoztatott a rendőrség.

A szolgáltatásból befolyó pénzt a gyanúsítottaknak át kellett adnia, amit magukra költöttek. A bűncselekmény feltételezett elkövetőit a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségen.

A gyanúsítottak ellen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon gyermekprostitúció kihasználása, valamint kerítés bűntette miatt indult eljárás.

További friss információk
Bűnügyi őrizetbe vették Dlusztus Imre újságírót
300 forintot rabolt egy 13 éves fiútól a 20 éves cigány
Majdnem halálra verte az élettársát
Kábítószerrel kereskedett egy volt budapesti rendőr
Bűnügyi őrizetben a kerítő
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat