Ma: 2021.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Féltékenységből verekedés
Privatkopo.hu 2021.04.06. 11:33:00

A soproni nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt hallgattak ki egy 18 éves férfit, aki a soproni autóbusz-állomáson bántalmazott egy fiatalembert.A rendőrségre 2021. április 5-én, 19 óra körül érkezett bejelentés, amely szerint Sopronban, a Lackner Kristóf utcában, az autóbusz-pályaudvaron két férfi verekedik.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 18 éves soproni férfi - barátnője iránti féltékenységből - szóváltásba keveredett egy szintén 18 éves fiatalemberrel, majd őt több alkalommal, ököllel arcon ütötte,  amelynek során a sértett fiatal a földre esett és megsérült.  

A járőrök rövid időn belül Sopronban, a Csarnok utcában található piac környezetében elfogták az ittas állapotban lévő verekedőt, majd őt a helyi rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók H. Tamást súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

További friss információk
Bíróság előtt a rendőrökre bozótvágóval támadó „kiccsalád”
Négyen okoztak életveszélyes sérülést egy kiskorú sértettnek
Ötágú vörös csillaggal ápolta a munkásőr „hagyományokat”, vádat emeltek az elvtárs ellen
Felfüggesztett börtönt kapott a végrehajtó-helyettest életveszélyesen fenyegető férfi
Féltékenységből verekedés
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat