Ma: 2019.07.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kábítószer-kereskedőkön ütöttek rajta Dörben
Privatkopo.hu/police.hu 2019.04.11. 6:56:00

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Csornai Rendőrkapitányság egy 33 éves döri férfi ellen, akit a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységeinek segítségével 2019. április 9-én, hajnalban fogtak el döri otthonában.A nyomozók - a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai és szolgálati kutyái segítségével - az ingatlan átkutatása során kábítószergyanús anyagokat, valamint a kábítószer hígításához és porciózásához használatos anyagokat és eszközöket találtak és foglaltak le.

A rendőrök a házkutatást követően a 33 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A döri intézkedés során elfogták a férfi 28 éves bűntársát és egy fogyasztót is.  

Az akció során további tíz helyszínen zajlottak összehangoltan házkutatások és elfogások Győrben, Csornán, Kőszegen, Sárváron és Pápán, az illetékes rendőri szervek bevonásával. Az előállított férfiaknál alkalmazott kábítószergyorsteszt minden esetben pozitív eredményt mutatott. Összesen hét embert hallgattak ki gyanúsítottként a csornai nyomozók, mindannyiukat kábítószer birtoklása vétségének elkövetése miatt.

A 33 és a 28 éves férfiakat kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

További friss információk
Nyári szünet 2019. június 25. naptól 2019. augusztus 25. napig
Legalja: ellopták és feldarabolták az angyalt a „színesfém-rajongó” cigányok
Egy ballagási ünnepség záró felvonása: baltával okozott életveszélyes sérülést
Férfi miatt veszekedett gyerekkori barátnőjével Berta, majd néhányszor hátba is szúrta riválisát
Saját magát fuvarozta a betörésekhez a budapesti taxis
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat