Ma: 2019.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Lépcsőn lökte le idős áldozatát egy cafat Pomázon, de még nincs vége: a „becsületes megtaláló” megfújta a sértett bankkártyáját
Privatkopo.hu 2018.12.02. 7:28:00

A Szentendrei Rendőrkapitányság rablás bűntett és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 28 éves pomázi nő és két pomázi férfi ellen.A nyomozás adatai szerint egy 28 éves nő 2018. november 29-én, 15 óra körül, Pomáz, Beniczky utca 97. szám közelében lévő és a Diófa utca felé vezető lépcsőlejárón hátulról meglökte a 67 éves sértettet, a nála lévő táskából a pénztárcáját kivette, majd azzal elfutott. Ezt követően a budapesti rongy a pénztárcából a benne található készpénzt kivette, majd a tárcát az utcán eldobta.

Az esetet észlelte egy 24 éves pomázi férfi, aki a nő után szaladt, majd az eldobott pénztárcát a földről felvette, kivette belőle az idős hölgy bankkártyáját, és a pénztárcát visszaadta a sértettnek.

Ezt követően a 24 éves férfi és 22 éves társa a sértett bankkártyájával még aznap egy pomázi dohányboltan több alkalommal vásárolt.

Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségen. A szentendrei rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőit.

A rendőrök a két férfit 2018. november 29-én, pomázi otthonukban, a 28 éves nőt pedig 2018. november 30-án, szintén Pomázon elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók K. Évát rablás bűntett, míg B. P. Albertet és J. Alekszandert információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A nyomozók a 28 éves nőt őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A gyanúsítottak ellen az eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

További friss információk
Román cigányok támadtak Kecskeméten, nem hagyták magukat a magyar lányok
Ököllel ütött egy gyereket a 37 éves vadbarom
Nemzetközi drogbandára csaptak le az NNI nyomozói
Legalja: ellopták és feldarabolták az angyalt a „színesfém-rajongó” cigányok
Egy ballagási ünnepség záró felvonása: baltával okozott életveszélyes sérülést
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat