Ma: 2020.09.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
14 éves bicskás taknyot fogtak el a rendőrök - egy családjával utazó férfi útját állták el suhancok Tápiószelén
Privatkopo.hu 2020.05.20. 9:37:00

Fényes nappal állták útját egy - párjával és kislányával a tápiószelei játszótér felé autózó - férfinak 2020. május 18-án, délután. Egy út szélén sétáló háromfős társaság két tagja hirtelen a lassan haladó kocsi elé ugrott, és megállásra kényszerítette.A 34 éves sofőr kiszállt az autóból, hogy kérdőre vonja a fiatalokat. A köztük kialakult szóváltást az idősebbik fiú a farzsebéből előrántott zsebkéssel rendezte volna le. Bezárt állapotban szorosan a férfi hasához szorította, közben megöléssel fenyegette. Az apa válaszul ököllel fejen ütötte, és megpróbálta elvenni a bicskát - sikertelenül. A fiatal tovább fenyegetőzött, és barátját is verekedésre buzdította. Hadonászott az időközben kinyitott bökővel, mire a férfi visszaült a kocsijába, családjával bezárkóztak, és hívták a rendőrséget.

A kölykök ordítozása és az autó püfölése akkor maradt abba, amikor az egyenruhások befékeztek a helyszínen. A 14 éves fiút és 12 éves társát elfogták és előállították.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a gyermekkorú elkövetőt tanúként, míg a fiatalkorú fiút gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le a további eljárást.

További friss információk
Kifosztott egy magatehetetlen férfit a Nyugati téri aluljáróban (fotó)
Falécek, partvisnyél: ezúttal Pécsett tartottak „kulturális bemutatót” a „navajonkik”
Késszúrással zárta a vitát - a mentők már nem tudtak segíteni az 57 éves áldozaton
Otthonukban értékesítették a drogot, kattant a bilincs
Rablás lett a vége a közös italozásnak
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat