Ma: 2021.01.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Zsarolókat vettek őrizetbe a siófoki rendőrök
Privatkopo.hu 2020.11.25. 16:24:00

Két férfi súlyos fenyegetéssel zsarolta a pécsi sértettet, akitől azt követelték, hogy írassa át részükre a gépjárművét.A nyomozás adatai alapján egy enyingi és egy szántódi férfi 2019 októberétől egy pécsi sértettet több alkalommal megfenyegetett, hogy ha nem utal át nekik különböző pénzösszegeket, valamint a gépjárművét nem íratja át részükre, börtönbe juttatják, vagy megölik.

Az egyenruhások a Siófoki Rendőrkapitányság felderítőinek információi alapján, 2020. november 24-én, Siófok belvárosában, a gépkocsi átadásakor tetten érték a feltételezett elkövetőket, akiket a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységeinek közreműködésével elfogták és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozók a zsarolóktól a vagyonvisszaszerzés érdekében laptopokat, telefonokat és több százezer forint készpénzt foglaltak le.

A rendőrök a 30 éves J. Gergelyt és a 29 éves Sz. Imrét súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd - őrizetbe vételük mellett - előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
Drogra követelt pénzt a fiú, megkéselte az apa
Még mindig nagy a rend: fiatal férfi akart megerőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en
Emberölés Balatonszemesen
„Szakmai” megbeszélést tartottak a cigányok Ózdon - karókkal, vascsövekkel, baseballütőkkel
Ismét drogbuli résztvevőire csaptak le a rendőrök Budapest belvárosában
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat