Ma: 2020.11.19.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Verekedésre biztatta 15 éves unokáját a nagymama
Privatkopo.hu 2020.11.19. 11:31:00

Garázdaság és kiskorú veszélyeztetésének bűntette, valamint könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Tapolcai Járási Ügyészség egy 53 éves nővel szemben, aki a nővérével és a felügyeletére bízott unokájával együtt bántalmazta a lány egyik kiskorú haragosát.A vádiratban foglaltak szerint az asszony a nővérével, valamint a gondjaira bízott 15 éves unokájával együtt vett részt a tavaly nyáron megtartott rendezvényen.

A lány az esti órákban szóváltásba került egy vele régóta haragos viszonyban álló másik kamasszal, mire a nagyszülő a sértett csuklóját megragadta, unokáját pedig arra biztatta, hogy menjen neki ellenlábasának.

A fiatalkorú lány a felhívás nyomán tenyérrel arcon ütötte a sértettet, aki védekezésképpen a támadója hajába kapaszkodott. Erre - nővérével együtt - a nagymama is bekapcsolódott a dulakodásba, mindketten a sértett kezét rángatták, majd az idősebb asszony a hajánál fogva a földre rántotta, a fiatalkorú elkövető pedig megrúgta a földön lévő sértettet, aki ezek után elmenekült a helyszínről.

A nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket elszenvedő sértett a magánindítványra büntethető könnyű testi sértés vétsége miatt kérte az elkövetők felelősségre vonását.

A nagyszülő testvérének, akit a kiskorú lány felügyeletével kapcsolatos kötelezettség nem terhelt, csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt kell felelnie a bíróság előtt.

Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára tett indítványt a Tapolcai Járásbíróságnak azzal, hogy mindkét nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

A verekedő unokával szemben a Veszprémi Járási Ügyészség a büntetőeljárást egy évre felfüggesztette, amelynek tartama alatt a fiatalkorú pártfogó felügyelet alatt áll.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Brutális iskolai bántalmazás: letartóztatták a diáktársát zaklató 14 éves ördögfajzatot
Százmillió forint értékű kábítószert foglaltak le a BRFK nyomozói
Verekedésre biztatta 15 éves unokáját a nagymama
Rendszeresen bántalmazta kiskorú nevelt gyerekeit, egyiküket még szexuálisan is kihasználta
Prostituáltként dolgoztatta a „szerelmét” egy enyingi „c-típusú”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat