Ma: 2019.03.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megöltek egy 37 éves nőt Újpesten - elfogták a gyilkost
privatkopo.hu 2014.04.29. 9:14:00

Bűncselekmény áldozata lett az a 37 éves nő, akit Újpesten találtak holtan hétfő este - közölte a rendőrség késő este, a honlapján.Tájékoztatásuk szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztály életvédelmi osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított.

Korábban Csillag Melinda, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese azt közölte, hogy női holttestet találtak Budapesten, a IV. kerületi Pozsonyi utcában.

Nagy Zsófia, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt mondta: a nő halálának okát orvosszakértői vizsgálat tisztázza majd.

Úgy tudni, a tettes a nyílt utcán, egyetlen késszúrással ölte meg áldozatát. A hajléktalan nőre 9 óra előtt bukkantak a járókelők a Pozsonyi és Chinoin utca sarkán, hívták a mentőket, de már nem lehetett rajta segíteni.

A mentőszolgálat tegnap este csak annyit tudott közölni, hogy „a IV. kerületben egy nőnél a halál okát állapította meg a mentőegység".

Friss: Elfogták az újpesti gyilkost

Egy 62 éves férfit gyanúsít a rendőrség a hétfőn este, Újpesten holtan talált nő meggyilkolásával. A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmis nyomozói még az éjszaka elfogták a feltételezett gyilkost. A 62 éves F. Bélát őrizetbe vették. A gyilkosság áldozatát, egy 37 éves nőt, hétfőn este 8 óra körül találták meg a IV. kerületi Pozsonyi utcában.

További friss információk
Bombával fenyegetőzött egy pocsaji idióta
Pénzt, sapkát és hangszórót követelt - ököllel ütött a 14 éves cigánykölyök
Rendőrnek adta ki magát, majd vascsővel megvert és kirabolt egy idős asszonyt
Krisztofer kétszer szúrt, a sértett majdnem belehalt
Néhány tízezer forintot rabolt egy dohányboltból a 23 éves cigány - a pénzt az élettársa bugyijában találták meg a rendőrök
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat