Ma: 2020.06.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Többszöri próbálkozásra sem sikerült megöletnie a férjét, így ma újra boldog házasságban élnek
Privatkopo.hu 2019.10.16. 16:09:00
A büntetőper első- és a másodrendű vádlottja között szeretői viszony alakult ki, ezért annak érdekében, hogy össze tudjanak költözni, elhatározták, hogy megöletik a nő férjét. Az emberöléssel megbízott férfi végül bejelentette a rendőrségen az előkészületet, így a párt emberölés előkészületének bűntette miatt ítélte felfüggesztett börtönbüntetésre a Tatabányai Törvényszék.

A nő 2018 augusztusában egy közösségi oldalon ismerkedett meg a férfival. A nő ekkor együtt élt férjével, a sértettel és két közös gyermekükkel egy Komárom-Esztergom Megyei településen. A vádlottak között kezdetben baráti kapcsolat alakult ki, amiből szeretői viszony lett. 2018. december elején a nő azt mondta a férfinak, hogy másképpen nem tudnak együtt lenni, csak akkor, ha a férjét megölik.

A nő felhívására a férfi megkereste munkatársának unokatestvérét, és megbízta azzal, hogy 300 000 forintért intézze el azt, hogy a sértettet öljék meg. A nő előlegként 60 000 forintot adott át a „végrehajtóknak”. A férfi az emberölést „végrehajtóknak” megadta a sértett megöléséhez szükséges információkat, a lakcímét, telefonszámát, gépkocsijának rendszámát, valamint a sértett ingatlanáról és a területről videofelvételt készített, úgynevezett terepszemlét tartott.

Mivel 2018. december 25-én a sértett még mindig életben volt, a másodrendű vádlott újabb videót készített, amiben a megbízási díjat 1 000 000 forintra emelte.

A bűncselekmény elkövetése azért maradt el, mert a végrehajtással megbízott férfi az előkészületet a rendőrségen bejelentette.

A Tatabányai Törvényszéken 2019. október 16-án megtartott előkészítő ülésen a bíróság jóváhagyta az ügyészség és az elsőrendű vádlott által kötött egyezséget, így a nőt társtettesként elkövetett emberölés előkészületének bűntette miatt 1 év és 6 hónap - 3 évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte, a másodrendű vádlottat pedig, mivel az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismerte és lemondott a tárgyaláshoz fűződő jogáról, szintén 1 év és 6 hónap - 3 évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte.

Az ülésen az elsőrendű és a másodrendű vádlott is úgy nyilatkozott, hogy tettüket megbánták. Az elsőrendű vádlott elmondta, hogy a férfival tavasszal megszakították a kapcsolatot, férjével pedig sikerült rendezni a házasságukat.

Az ítélet mindkét vádlott esetében jogerős.
További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat