Ma: 2021.01.12.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Több csontját is eltörte élettársa másfél éves kisfiának egy Somogy megyei féreg
Privatkopo.hu 2021.01.07. 10:49:00

A Kaposvári Járási Ügyészség vádat emelt egy 32 éves férfival szemben, aki többször is bántalmazta élettársa másfél éves kisgyerekét. A 21 éves anya ellen pedig kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat, mert tudott a bántalmazásokról, de nem tett semmit.A vádhatóság közleménye szerint 2020 májusában költözött össze a férfi és a nő, közösen nevelték a nő korábbi kapcsolatából született másfél éves fiát, aki gyakran volt nyugtalan és sírt, ez zavarta a férfit, a gyereket ezért kezdte bántalmazni. Többször megütötte és bedobta a rácsos ágyba, emiatt a gyerek 2020 júliusának végéig több súlyos sérülést is szenvedett: bordatörést, sípcsonttörést és lábközépcsont-törést. Az anya tudott ezekről és semmit nem tett, 2020 júniusában egy orvosi vizsgálat alatt el is hallgatta, hogy miként sérült meg a gyerek, aki emiatt nem kapott megfelelő orvosi ellátást.

A sérüléseket végül a gyerekorvos vette észre 2020 júliusában, ő utalta be a gyereket a megyei kórházba, ahol a vizsgálatok egyértelművé tették, hogy a gyereket bántalmazták, így a kórház értesítette a rendőrséget és a gyámhatóságot.

A kaposvári nyomozók a bejelentést követően őrizetbe vették a férfit, letartóztatását az ügyészség indítványára már elrendelte a bíróság. Az ügyész a vádlottakkal szemben börtönbüntetésre és közügyektől való eltiltásra tett indítványt.

A gyerek a sérülésekből felépült, gyermekotthonban helyezték el.

További friss információk
Egy 68 éves csalódott férfi bosszúból tizenöt emberre gyújtotta rá a házat
9 napig fogva tartották, többször megverték, hogy megszerezzék a 8 millió forintos örökséget
Droglabort számoltak fel a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói
Megölte élettársa lányát a 86 éves férfi
Áldozata három kisgyereke szeme láttára követett el szexuális erőszakot a nyílt utcán egy 17 éves „navajonki”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat