Ma: 2019.03.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatták a felesége meggyilkolásával gyanúsított tatabányai férfit
MTI 2016.01.09. 15:17:00

A Tatabányai Járásbíróság pénteken egy hónapra elrendelte egy tatabányai férfi előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint november 14-én megfojtotta, majd elásta feleségét.A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a vele együtt autózó feleségét megfojtotta, majd a Tata-Komárom közötti útvonalon a szántóföldön elásta.

A rendőrség korábbi közlése szerint a holttestet december 30-án fedezték fel. Azonosítása után kiderült, hogy a győri rendőrkapitányság eltűntként kereste.

Az asszony utolsó napjainak feltérképezése után szerdán gyanúsítottként hallgatták ki az áldozat férjét, a 45 éves tatabányai B. Róbertet, majd meghallgatása után őrizetbe vették.

A gyanúsított korábban a sértett eltűnéséről valótlan bejelentést tett, a nő családtagjait, ismerőseit igyekezett a sértett sorsát illetően megtéveszteni. A előzetes letartóztatásról szóló döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be - közölte a Tatabányai Törvényszék.

További friss információk
Közlekedési nézeteltérés miatt rántott fegyvert egy pécsi férfi
Cigányok rugdosták, ütötték a 21 éves nőt, zárásként kirabolták
Megkéselte a volt feleségét
Ollóval fenyegette a fiatal lányt, vonaton rabolt a cigány
Házibuliba hívták a zsarukat, két drogdílerrel távoztak
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat