Ma: 2020.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Csak a szokásos: csoportosan raboltak a tizenéves „navajonkik”
Privatkopo.hu 2020.06.01. 10:57:00

A Szécsényi Rendőrkapitányság csoportos rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 32 éves nógrádszakáli férfi, valamint egy 17 éves, egy 16 éves és egy 15 éves fiú ellen.A nyomozás adatai alapján a felnőttkorú és három fiatalkorú társa 2020. április 13-án - előzetes megbeszélést követően - Nógrádszakál belterületén megkeresték fiú ismerősüket, akit a 15 éves gyanúsított hátulról lefogott és megrúgott. A 17 éves fiatalkorú ezt követően elvette ismerőse pénztárcáját, amelyet követően a 32 éves férfi megütötte a sértettet. A gyanúsítottak ezután távoztak a helyszínről, majd a megszerzett pénzt elosztották egymás között. 

A nyomozók a letartóztatásban lévő 32 éves férfi és három társa ellen folytatott nyomozás vizsgálati szakaszát befejezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek. 

További friss információk
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
Prostituáltakat futtatott külföldön, a bevétel egy részét a dédnagymamájának utaltatta
Gyermekei szeme láttára lőtte hátba volt élettársát
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat