Ma: 2021.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Titokban felvették, ahogy egy férfi prostituálttal csalta az élettársát, majd 5 millió forintot követeltek tőle a szexvideóért
Privatkopo.hu 2019. 09. 19. 14:56:00

A Békéscsabai Járási Ügyészség társtettesként elkövetett zsarolás bűntettének kísérlete és különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat három nő és három férfi ellen, akik egy titokban felvett szexvideóval zsaroltak meg egy férfit.A férfit egy 27 éves és egy 29 éves nagykamarási prostituált csalta csapdába, akik az interneten hirdették magukat, és egy gyulai lakásban várták a kuncsaftokat. Idén június 10-én, a hajnali órákban egy férfi hívta fel a honlapon magát Szandra néven hirdető 27 éves nőt, és 6 órára találkozót beszéltek meg a lakásban. 

Csakhogy: mielőtt a férfi megérkezett volna, a két nő egy mobiltelefont állított be a szobában, amivel titokban felvették a szexet, hogy később a videóval zsarolhassák a férfit, akiről azt gondolták, hogy jó anyagi helyzetben van. 

Három nappal később aztán a 27 éves nő azzal hívta fel a férfit, hogy a lakás főbérlője a tudtán kívül videófelvételeket készített róluk, és a segítségét kérte, nehogy kiderüljön, mivel foglalkozik. Rövid idő múlva a 29 éves nő is felhívta a férfit, de ő már azzal fenyegette, hogy a felvételt megmutatja a feleségének, illetve feltölti az internetre, ha nem fizet 5 millió forintot. Hogy tényleg komolyan vegye a fenyegetést, a két nő kiderítette a férfi élettársának nevét, és küldtek neki egy képet a családi házukról is. Az egyik hívás alkalmával a 29 éves nő azzal is megfenyegette a férfit, hogy feljelenti a rendőrségen, mivel a nő, akivel lefeküdt, nem töltötte be a 18. életévét. 

A megzsarolt férfi először alkudozni kezdett, mivel nem volt ennyi pénze, amire a nők már csak 1,5-2 millió forintot követeltek a mobiltelefon és a memóriakártya átadásáért, majd sikerült részletfizetést kérnie, így először csak 500 ezer forintot kellett volna a megbeszélt időpontban az egyik Csabaszabadiban lévő buszmegálló kukájába rejtenie. 

Közben az ügyről értesült a nők családja is (egyik nő 31 éves férje, annak 27 éves testvére, aki egyben a másik nő élettársa volt, valamint azok 57 éves anyja és még egy 52 éves férfi), ezért ők mentek el a kukához a pénzért. 

De a megzsarolt férfi közben értesítette a rendőrséget, így a megjelölt időpontban nemcsak a zsarolók családtagjai, hanem a rendőrök is megjelentek a helyszínen, és éppen akkor érték tetten őket, amikor az anyós a kukából kiemelte a pénznek hitt csomagot.

A Békéscsabai Járási Ügyészség társtettesként elkövetett zsarolás bűntettének kísérlete és különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat az elkövetőkkel szemben, és részben végrehajtandó, részben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Az eljárás a Békéscsabai Járásbíróság előtt folytatódik.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
A BRFK újabb kábítószer-kereskedőkön ütött rajta
Padon alvó férfit fosztott ki egy 16 éves „navajonki”
Az ágyhoz kötözte szeretőjét, majd több mint ötvenszer belevágta a kést R. Katalin
Média1.hu: Külföldre menekítik a Kovács Zoltán és Orosz Barbara állítólagos titkos viszonyáról cikkező Pesti Riport és Privát Kopó nevű portálokat
Büntetőfékezett, megütötte a sofőrt, majd betörte az autója szélvédőjét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat