Ma: 2020.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A szokásos: cigarettát kért a feleslegesen született, mivel nem kapott, veréssel fenyegetőzött
Privatkopo.hu 2020.10.16. 11:23:00

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki szerdán, Szegeden, egy belvárosi trolimegállóban egy fiatal nőre támadt, mivel nem kapott tőle cigarettát.A megalapozott gyanú szerint a sértett a reggeli órákban a megállóban várakozott, amikor cigarettát kérve odament hozzá a gyanúsított. A sértett nem tudott neki cigarettát adni, amin a férfi úgy feldühödött, hogy hangosan kiabálni kezdett, azzal fenyegetve a nőt, hogy úgy megveri, hogy nem fognak ráismerni.

A sértett ezután rendőrt hívott a helyszínre, de a gyanúsított közben felszállt egy érkező trolira. A sértett a sofőr segítségét kérte, hogy tartsa vissza a férfit, aki a rendőri intézkedés érdekében a járműről le is szállította a gyanúsítottat. Ekkor a férfi annyira feldühödött, hogy ökölbe szorított kézzel megindult a nő felé, azt ordítva, hogy megveri. A bántalmazást a trolibusz-vezető akadályozta meg, aki a sértett és a gyanúsított közé állt.

A gyanúsítottat végül nem tudták a helyszínen visszatartani, azonban a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a férfit, és másnap hajnalban elfogták.

A fenti eseten túl megalapozott a gyanúja annak is, hogy a gyanúsított rendszeres haszonszerzésre törekedve több üveg bort is ellopott idén ősszel egy szegedi áruházból. Ugyanennek az áruháznak az eladóját egy alkalommal azzal is megfenyegette, hogy megöli, fejbe lövi, amikor az alkalmazott a gyanúsított kosarát a helyére akarta tenni.

A személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő eljárásban a járási ügyészség a gyanúsított letartóztatását a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint bűnismétlés veszélye okán indítványozta. A gyanúsított ugyanis többszörösen büntetett előéletű, a terhére rótt cselekményeket is feltételes szabadságra bocsátás, illetve vele szemben folyamatban lévő két másik büntetőeljárás hatálya alatt követte el.

További friss információk
97 éves nénit fosztott ki egy 20 éves „navajonki”
Jelentős köztartozást hagyott hátra a balatonfüredi polgármester feleségének korábbi cége, ezért kényszertörölték az Alsóörsön önkormányzati képviselőként tevékenykedő asszony új vállalkozását
Rugós késsel támadt volt párja élettársára az elhagyott férj
Kiskorú lányt csábított el, az ügyészség indítványozta a letartóztatását
Megölte újszülött gyermekét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat