Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Saját bárjában terjesztette a drogot
Privatkopo.hu 2020.01.23. 10:38:00

Bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a 49 éves budapesti M. Péter a saját ferencvárosi vendéglátóhelyén kábítószert árul.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói 2020. január 20-án, este, a bárban elfogták M. Pétert. A rendőrök a férfi Budapest IX. kerületi lakásán fél kilogramm amfetamint, több mint 100 gramm marihuánagyanús anyagot, 70 darab kábítószergyanús tablettát, illetve 2 millió forintot találtak. A lefoglalt amfetamin értéke megközelíti az 1 millió forintot, a marihuánagyanús anyag pedig a 270 ezer forintot.

A kutatás közben megérkezett M. Péter élettársa, a 31 éves budapesti N. Orsolya, akinél a rendőrök szintén kábítószert találtak.

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói a nőt és a férfit is előállították. N. Orsolyát kábítószer birtoklása vétség miatt, M. Pétert - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Bujkál a balatonszárszóiak kérdései elől az új polgármester - két rokona is az önkormányzat konyháján dolgozik
A rendőrök megjelenésekor a szomszédba dobta át a kannabisz palántákat
Különös kegyetlenséggel oltotta ki a nagymamája életét
Házában alvó nőt fosztott ki egy „navajonki” Jobbágyiban
Üzlet után csaptak le a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felderítői a kábítószer-terjesztőre
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat