Ma: 2020.07.11.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
„Roma értékek”: 9 éven át közösült lányával, a babát pedig családi körben ölték meg
RTL Klub 2017.04.29. 8:44:00

Kilenc éven át erőszakolta az apja azt a lányt, aki tavaly titokban szülte meg gyermekét, majd rongyokba csavarta, és az ágyneműtartóba rejtette. A kisbaba meghalt. A nyomozás végül kiderítette, hogy a csecsemőt a lány apja nemzette.Az RTL Klub hírműsorában bemutattak egy tavalyi archív felvételt, amelyen a lány apja félmeztelenül, a kerítésnek támaszkodva nyilatkozott a halva született csecsemőről. Mellette állt a felesége is: állították, hogy nem tudtak a lány terhességéről, és arról sem, mit tett az újszülöttel. Az apja mentegette magukat azzal is, hogy ők hívtak volna mentőt, ha a lányuk szól nekik.

A lány másnap rosszul lett, így került kórházba, és ott derült ki, hogy szült. A rendőrséget a kórház értesítette, akkor csak a lány ellen indítottak eljárást, aki szabadlábon védekezhet.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szerint azonban időközben elkészült egy orvosszakértői vélemény, amely alapján gyanúsítani lehet a lány apját szexuális erőszakkal, megállapították ugyanis, hogy a csecsemőnek ő volt az apja.

Az ügyészség szerint a cigány kilenc éven át rendszeresen megerőszakolta a lányát, a felesége pedig tudott erről, de nem tett semmit. Amikor a lány terhes lett, szíjjakkal kötötték le a hasát. A gyermek születéséről is tudtak, de a csecsemőt őt sem látták el, sőt, a holttest elrejtésében is segítettek.

Két nappal ezelőtt a szülőket őrizetbe vették, előzetes letartóztatásban vannak. Ha bűnösnek találják őket, akár életfogytiglanit is kaphatnak.

Eltérő kultúra…

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat