Ma: 2019.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kerítés, kitartottság, gyermekprostitúció kihasználása
Privatkopo.hu 2018.05.22. 17:02:00

A vád szerint R. Lajos I. rendű vádlott - anyagi haszonszerzés céljából - 18. évnél fiatalabb lányokat közvetített szexuális szolgáltatást igénylő férfiaknak. Megállapodott a férfiakkal a szolgáltatás időtartamáról és áráról, az esetek egy részében a szolgáltatás tartalmáról is.A lányoknak a szexuális szolgáltatásért kapott keresetük 20-25 százalékát kellett átadniuk R. Lajos számára „közvetítői díjként”.

A vádlottnak tudomása volt a lányok életkoráról, viszont arra kérte őket, ha az ügyfelek az életkoruk felől érdeklődnek, akkor azt ne mondják el. R. Lajos ily módon a vádbeli esetben több mint száz lányt közvetített ki.

Az ügyészség egy másik vádpontban azt rója P. Gergely II. rendű vádlott terhére, hogy bemutatott R. Lajos I. rendű vádlottnak egy 14 éves lányt, akit rábírt a „könnyű pénzkereseti lehetőségre”.

C. Andreas III. rendű és Sz. Sz. IV. rendű vádlottak a vád szerint annak ellenére folytattak szexuális tevékenységet az I. rendű vádlott által közvetített lányokkal, hogy tudták róluk, azok még nem töltötték be a 18. életévüket.

Az ügyészség R. Lajos I. rendű vádlottat üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés bűntettével, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett kitartottság bűntettével vádolja. P. Gergely II. rendű vádlott ellen bűnsegédként 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés bűntette miatt, míg C. Andreas III. rendű és Sz. Sz. IV. rendű vádlottak ellen gyermekprostitúció kihasználása bűntette miatt emelt vádat.

További friss információk
17 éves fiú is árulta a kábítószert
Drogdílerek őrizetben
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tanácsosaként tevékenykedik a Portik-féle Energol volt elnök-vezérigazgatója
Saját készítésű támadóeszközzel vágta szét áldozata arcát a 16 éves cigány
„Véletlen”: a Főtaxi és a BÁV „védelmét” ellátó céget bízhatták meg a reptéren tevékenykedő taxis hiénák kiszorításával
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat