Ma: 2019.02.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Negyedmillióra büntették rendőrök sértegetéséért
MTI 2011.02.17.

Negyedmillió forint pénzbüntetést kell fizetnie annak a férfinak, aki felesége megbírságolása miatt elektronikus levélben sértegette a rendőröket - közölte a hajdú-bihari rendőrség szóvivője.Egy kisebb közlekedési szabálysértés miatt az intézkedő rendőr 3000 forint helyszíni bírságot szabott ki tavaly februárban a hajdúhadházi rendőrkapitányság illetékességi területén egy gépjárművezetővel szemben - mondta el az ügy előzményéről Vezendi Jánosné. Az asszony a helyszínen elismerte a szabálysértést és átvette a postai befizetéshez szükséges szelvényt.

A nő férjét azonban nagyon felháborította az eset és még aznap délután a kapitányság e-mail címére az intézkedő rendőr becsületét sértő és egyéb trágár kifejezéseket tartalmazó levelet küldött - tette hozzá a szóvivő.

Közlése szerint az e-mail nem csak az intézkedő rendőr becsületét sértette, hanem általánosságban az egész rendőrség működésével összefüggésben tartalmazott becsületsértő kijelentéseket. Ezért a hajdúhadházi rendőrkapitányság vezetője büntetőfeljelentést tett a férfi ellen.

A férjet becsületsértés vétsége miatt a bíróság 250.000 forint pénzbüntetésre ítélte. Az ítélet jogerős - mondta el Vezendi Jánosné.

További friss információk
Az ördög „jobbkeze”: a NAV elnökére hivatkozva kísérelt meg 300 millió forintot szerezni egy férfi
Kemény játék: a nemi szervéről készített fotókkal zsaroltak egy zalaszentgróti férfit
Megkéselte utasát, de legalább kórházba szállította
Csupán 4 ezer forintot sikerült zsákmányolnia a nem túl éles elméjű Ferencnek
Elfogták a zuglói emberölés elkövetőjét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat