Ma: 2019.06.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Régiségkereskedőt raboltak ki a cigánybűnözők
Privatkopo.hu 2019.06.05. 9:56:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték annak a háromfős társaságnak az ügyét, akik hagyatéki eladás ürügyén találkoztak egy kereskedővel, majd maszkot húztak, és kirabolták.A 24 éves budapesti R-né R. Cintia 2019. február 16-án felhívott egy budapesti régiségkereskedőt, és hagyatéki eladás ürügyén találkozót beszélt meg vele Zuglóban.

Aznap délután a nő két társa, a 24 éves budapesti Sz. Julien, és a 25 éves szintén budapesti P. Olivér a találkozón arcukat fekete maszkkal eltakarva jelentek meg, majd Sz. Julien megütötte a sértettet, és a nála lévő pénz átadására szólította fel. A férfi a bántalmazás, és a fenyegetés hatására több mint félmillió forintot adott át az elkövetőknek. A két férfit egy - elöl rendszám nélküli, hátul egy kartonlappal eltakart rendszámú - autóval várta a nő, majd együtt elhajtottak a helyszínről.

A zuglói nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésénél használt autót, valamint az elkövetőket, és 2019. február 19-én, Zuglóban elfogták őket. A rendőrök Sz. Julien kőbányai lakásában megtalálták az elvitt pénz egy részét.

A nyomozók a nőt, és két társát csoportosan elkövetett rablás, valamint egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd a két férfit őrizetbe vették.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

További friss információk
Idős asszonytól rabolt egy siófoki börtönérett
Cigarettára vágyott egy 16 éves miskolci „navajonki”, de be kellett érnie egy szemüveggel
Naplemente a „nyóckerben”: verekedésbe keveredtek, és egészen véletlenül volt náluk egy sodrófa is
Minden hangszeren: biztonságpolitikai szakértő felügyel a főtaxis Nagy Elek egyik cégében - titkosszolgálati múltú társaságban is befolyással rendelkezett a milliárdos nagyvállalkozó
Szívtájékon szúrta anyja élettársát egy 15 éves fiú
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat