Ma: 2018.03.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kirabolták ismerősüket
police.hu 2017.10.05. 7:23:00

Vádemelési javaslattal zárták le az újbudai rendőrök annak a férfinak és fiatal társának az ügyét, akik kirabolták ismerősüket.A 24 éves budapesti R. Csaba, és a szintén budapesti 15 éves társa 2017. március 4-én, az esti órákban összetalálkoztak négy ismerősükkel, majd R. Csaba arra kérte a fiúkat, hogy mutassák meg neki mobiltelefonjaikat. Amikor a fiúk elővették a készülékeket, R. Csaba és 15 éves társa nekinyomták egyiküket egy kerítésnek. R. Csaba egy kést szorítva a 16 éves sértett nyakához, elvette a fiú telefonját, és a nála lévő néhány ezer forintot.

Az ügyben a sértett feljelentése alapján indult nyomozás során R. Csaba és fiatal társa ellen az újbudai rendőrök körözést adtak ki. A 15 éves fiút 2017. március 8-án, a XIII. kerületben, míg R. Csabát 2017. augusztus 17-én, a XX. kerületben fogták el a járőrök.

A nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Ingyen bulik a KDNP-nek, nyaraló- és házfelújítás fél áron a Semjén-családnak - „a Dunagép valószínűleg szimpatizált a KDNP-vel, mi ezzel a probléma?”
Összevertek egy 78 éves nénit a pénzéért
A hónap hülyéje: rendőrséghez fordult a betörő, mert a bűntársa kirabolta
22 éve gyilkolt - ma áll bíróság elé
Ideges volt a macedón heroinfutár - lesz ideje megnyugodni
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat