Ma: 2018.10.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rálőtt a sértettre - a rendőrség vádemelést javasol
police.hu 2017.12.12. 12:25:00

A gödöllői rendőrök vádemelést javasolnak egy 49 éves helyi férfival szemben.A nyomozás adatai szerint V. György 2017. április 8-án, 17 óra körül, Gödöllőn, az Ady Endre utcában meglátta a sértettet, akit trágár szavakkal illetett és kiabált vele. Ezt követően, amikor a 34 éves férfi mellé ért, esernyőjével megütötte, majd az engedéllyel viselt gáz- és riasztó fegyverével egy célzott lövést adott le irányába.

A támadás során a sértett sérülést nem szenvedett. A rendőrök a támadót a helyszínen elfogták és a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a helyi férfival szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Gödöllői Járási Ügyészség részére megküldte.

További friss információk
Enyhébb felügyeletet és 7,5 millió forintos óvadékot állapítottak meg a Dózsa György úti gázoló ügyében
Pénzt követelt, kést rántott
Brutálisan bántalmaztak egy férfit Tatabányán
22 éves cigány rabolt Tiszabezdéden
Felfegyverkezve garázdálkodtak
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat