Ma: 2021.06.14.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Prostitúcióra akartak kényszeríteni egy szolnoki nőt
police.hu 2017. 04. 26. 17:25:00

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást F. Dávid, K. Tünde és R. Tibor ellen.A nyomozás adatai szerint a 34 éves férfi 2017. április 10-én összeismerkedett egy szolnoki nővel, akit elhívott szolnoki családi házába. Társaival együtt a nőt ott több napon keresztül fogva tartották, hogy prostitúciós tevékenységre kényszerítsék. A sértett el akarta hagyni a házat, de ezt megakadályozták és napokon keresztül bántalmazták.

A sértettnek 2017. április 21-én sikerült megszöknie. Bejelentését követően a rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit és 24 éves társukat.

Az illetékes járásbíróság K. Tündét és R. Tibort előzetes letartóztatásba helyezte és elrendelte F. Dávid házi őrizetét. 

További friss információk
A BRFK újabb kábítószer-kereskedőkön ütött rajta
Padon alvó férfit fosztott ki egy 16 éves „navajonki”
Az ágyhoz kötözte szeretőjét, majd több mint ötvenszer belevágta a kést R. Katalin
Média1.hu: Külföldre menekítik a Kovács Zoltán és Orosz Barbara állítólagos titkos viszonyáról cikkező Pesti Riport és Privát Kopó nevű portálokat
Büntetőfékezett, megütötte a sofőrt, majd betörte az autója szélvédőjét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat