Ma: 2020.08.13.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Prostitúcióra akartak kényszeríteni egy szolnoki nőt
police.hu 2017.04.26. 17:25:00

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást F. Dávid, K. Tünde és R. Tibor ellen.A nyomozás adatai szerint a 34 éves férfi 2017. április 10-én összeismerkedett egy szolnoki nővel, akit elhívott szolnoki családi házába. Társaival együtt a nőt ott több napon keresztül fogva tartották, hogy prostitúciós tevékenységre kényszerítsék. A sértett el akarta hagyni a házat, de ezt megakadályozták és napokon keresztül bántalmazták.

A sértettnek 2017. április 21-én sikerült megszöknie. Bejelentését követően a rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit és 24 éves társukat.

Az illetékes járásbíróság K. Tündét és R. Tibort előzetes letartóztatásba helyezte és elrendelte F. Dávid házi őrizetét. 

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat