Ma: 2021.07.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Péter és Lilla nyaralása is elintézve: a terjesztőt látták el kábítószerrel
Privatkopo.hu 2020. 06. 24. 6:04:00

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök újabb két gyanúsítottat vettek őrizetbe kábítószer-kereskedelem miatt. A nyomozók több mint 5 millió forint készpénzt, és kábítószert is lefoglaltak.A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozói - együttműködve a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozóival - állampolgári jelzés alapján, 2020. március 19-én, délután elfogtak egy 34 éves helyi lakost, Tatabányán. A férfinél egy papírtáska volt, amiben kábítószergyanús növényi anyagmaradvány volt csomagolva. A gyanú szerint O. Lajos több alkalommal folyamatosan és rendszeresen vásárolt kábítószert abból a célból, hogy azokat továbbértékesítse.

A férfit a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Tőle több mint 420 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök. A lakcímén tartott kutatás során még további kábítószergyanús anyagot és digitális mérleget is lefoglaltak a nyomozók. Az elsődleges szakértői vélemény szerint a lefoglalt növényi törmelék kábítószer. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit az illetékes bíróság március 20-án elrendelt.

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök 2020. június 22-én, Budapesten elfogtak egy 29 éves férfit és egy 26 éves nőt is, akik a gyanú szerint O. Lajosnak értékesítették a kábítószert. A nyomozók a kutatás során marihuánát, valamint kokaint foglaltak le. A kábítószer fogyasztásához használt eszközöket, őrlőt, több mint 5 millió forint készpénzt, és több ezer eurót is találtak a rendőrök. A két személyt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A velük szemben alkalmazott kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott. Ellenük kábítószer birtoklása vétség, és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

H. Pétert és B. Lillát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatabányai Járás Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra.

További friss információk
A BRFK újabb kábítószer-kereskedőkön ütött rajta
Padon alvó férfit fosztott ki egy 16 éves „navajonki”
Az ágyhoz kötözte szeretőjét, majd több mint ötvenszer belevágta a kést R. Katalin
Média1.hu: Külföldre menekítik a Kovács Zoltán és Orosz Barbara állítólagos titkos viszonyáról cikkező Pesti Riport és Privát Kopó nevű portálokat
Büntetőfékezett, megütötte a sofőrt, majd betörte az autója szélvédőjét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat