Ma: 2020.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kábítószert terjesztett a pécsi család
Privatkopo.hu 2020.10.12. 9:01:00

A nyomozók 2020. április 4-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 43 éves pécsi férfit és 17 éves - szintén pécsi - fiát, mert felmerült a gyanú, hogy kábítószert fogyasztottak. Az előállításukat követően elvégzett drogteszt pozitív jelzést adott.A nyomozók ezt követően kutatást tartottak a gyanúsítottak lakásában, amely során kábítószer-gyanús anyagot, készpénzt, és mobiltelefonokat foglaltak le. Ekkor a rendőrök kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást ellenük.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján felmerült a gyanú, hogy kereskedhettek is a kábítószerrel, ezért a 43 éves férfit, és a 17 éves fiát is újra kihallgatták, valamint az újonnan felmerült információk alapján a 41 éves feleségét is kihallgatták gyanúsítottként.

A rendőrök 2020. október 7-én a család lakásán vagyonbiztosítás céljából ékszert, készpénzt, és elektronikai eszközöket, valamint egy személyautót és egy kisteherautót is lefoglaltak.

A gyanúsítottak ellen kábítószer-kereskedelem miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Rugós késsel támadt volt párja élettársára az elhagyott férj
Kiskorú lányt csábított el, az ügyészség indítványozta a letartóztatását
Megölte újszülött gyermekét
Már megint a „navajonkik”: bűnügyi őrizetben a nyírbátori rablás elkövetői
Megütött egy fiatal lányt, majd orrba vágta a védelmére kelő férfit, végül követ dobott egy babakocsit toló nő felé
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat