Ma: 2021.09.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Padon alvó férfit fosztott ki egy 16 éves „navajonki”
Pestiriport.hu 2021. 06. 04. 17:09:00

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy helyi 16 éves fiúval szemben. A nyomozás során keletkezett iratokat most átadták az ügyészségnek - írja a Pestiriport.hu.A gyanúsított 2020. augusztus 20-án, 1 óra után, Miskolcon, az Egyetemvárosban egy utcai padon alvó férfi - védekezésre képtelen állapotát kihasználva - ruházatából elvette a pénztárcáját, közel harmincezer forint készpénzzel együtt. A fiatalember az áldozata napszemüvegét, bakkártyáit, valamint a slusszkulcsát is eltulajdonította.

A járőrök a rendőrségi bejelentést követően 2020. augusztus 21-én, az esti órákban elfogták a fiatalkorút, majd előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

További friss információk
Adagonként 1000 forintért értékesítette a drogot
Játékfegyverrel fenyegetőzve kereste a fiát egy 52 éves „navajonki” Gyöngyösön
Családi vitából felfegyverkezve elkövetett garázdaság
Kállói drogdílerek rendőrkézen
Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben a Londonban, többéves bujkálás után elfogott magyar állampolgárságú bűnöző ellen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat