Ma: 2020.09.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Otthonukban értékesítették a drogot, kattant a bilincs
Privatkopo.hu 2020.09.12. 11:39:00

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság eljárást folytat kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, valamint kóros szenvedélykeltés vétség megalapozott gyanúja miatt S. L. 49 éves, továbbá kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt R. Á. 28 éves salgótarjáni lakos ellen.A büntetőeljárás adatai alapján a nő és a férfi 2020. június és szeptember 10. közötti időszakban lakóhelyükön összesen hat férfi, valamint egy fiatalkorú részére adtak át - anyagi ellenszolgáltatás ellenében - előre becsomagolt fehér porszerű, illetve kristályos állagú kábítószergyanús anyagot. Az eljárás során lefoglalt, alufóliába csomagolt szerek az előzetes szakértői vélemény alapján új pszichoaktív anyagnak minősülnek.     

A rendőrök a nőt és a férfit 2020. szeptember 11-én otthonukban fogták el, majd a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A hatóság tagjai a nő és a férfi letartóztatására előterjesztést tesznek.

További friss információk
Otthonukban értékesítették a drogot, kattant a bilincs
Rablás lett a vége a közös italozásnak
Szorgos cigányok: többrendbeli betörés, magánlaksértés, zaklatás
A drogdílerek éppen új pszichoaktív anyagot adtak el a mezőtúri lakásuk kapujában, amikor a rendőrök tetten érték őket
Airsoft fegyverrel rabolt ki két fiatalt egy 32 éves nő Marcaliban
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat