Ma: 2021.02.20.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Őrizetbe vettek egy budapesti orvost - koronavírus elleni gyógyszerekkel seftelt
Privatkopo.hu 2021.02.18. 14:40:00

Őrizetbe vettek egy budapesti orvost, mert a gyanú szerint a koronavírusban szenvedő betegek gyógyszereivel kereskedett - közölte a Fővárosi Főügyészség. A nyomozók két személyt vettek őrizetbe és többeket előállítottak, kihallgatásuk folyamatban van.A Nemzeti Védelmi Szolgálat (ez a szervezet „vadászik” a hálapénzes orvosokra is) felderítése alapján indult ügyben egy budapesti kórházban dolgozó olyan orvos érintett, akinek munkaköréből adódóan hozzáférése volt a kórházban koronavírusos betegek kezelésére szolgáló gyógyszerekhez. A kizárólag orvosi felügyelet mellett adható gyógyszerekkel kereskedni kezdett egy korábbi páciensének közreműködésével.

Az orvos ezzel csökkentette az intézmény készletét, a főügyészség szerint a koronavírusban szenvedők életét veszélyeztetve. Továbbá azoknak az egészséges, gyógyszeres kezelésre nem jogosult embereknek is veszélyeztette az egészségét, akiknek a gyógyszereket eladta, ezek a készítmények ugyanis kizárólag a kórházban, szoros orvosi felügyelet mellett adhatók a betegeknek.

A nyomozók 11 helyszínen tartottak házkutatást, ezeken gyógyszereket, készpénzt és egyéb tárgyakat foglaltak le.

További friss információk
Nyitás után zártak a zsaruk: lakásán árulta a drogot egy 19 éves váci férfi
10 éve rabolt, most akadt a rendőrség horgára
Előbb kifosztotta a magatehetetlen férfit, majd eljátszotta az „irgalmas szamaritánust”
Bódult állapotban, irodai székkel támadt a nyomozókra
Táskát rabolt egy 15 éves lajosmizsei jómadár
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat