Ma: 2021.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Brutális iskolai bántalmazás: letartóztatták a diáktársát zaklató 14 éves ördögfajzatot
Privatkopo.hu 2020. 11. 19. 14:33:00

A Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája december 13-ig elrendelte annak a fiatalkorúnak a letartóztatását, aki a gyanú szerint az iskolában  szeptembertől rendszeresen veréssel és megöléssel fenyegette meg osztálytársát, továbbá napi szinten bántalmazta oly módon, hogy arcát pofozta, karjait és hasát ököllel ütötte, és sípcsontját lábbal rugdosta, nyakát tollal és ceruzával szurkálta.A nyomozás során beszerzett adatok a megalapozott gyanút alátámasztják, amelyek szerint a 14 éves gyanúsított szeptember hónaptól kezdődően november 11-ig a 12 éves sértett osztálytársát az osztályteremben, az iskola folyosóján és az iskola öltözőjében rendszeresen veréssel és megöléssel fenyegette meg. Továbbá ugyanezen helyeken rendszeresen - napi szinten - bántalmazta oly módon, hogy arcát pofozta, karjait és hasát ököllel ütötte, és sípcsontját lábbal rugdosta, nyakát tollal és ceruzával szurkálta, bent az osztályteremben tollal dobálta, és papír galacsinokkal köpködte.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalkorú gyanúsított az iskolában október elején elkérte a sértett márkás pulóverét, majd miután a sértett azt nem akarta átadni, október közepétől kezdve október 30-ig - amikor látta, hogy a sértett nem vitte a pulóvert az iskolába - a kezét ökölbe szorítva veréssel, megöléssel és azzal fenyegette meg a sértettet, hogy „meg fog halni, vérben fog fürödni”, akkor hogyha a sértett a ruhadarabot mégsem adja oda neki. A sértett végül október 30-án a pulóvert - a súlyosabb veréstől való félelmében - bevitte az iskolába.

A fentieken túlmenően a gyanúsított november 6-án, az iskola folyosóján behívta a fiú mosdóba a sértettet, aki oda - félelmében - önként nem ment be, ezért az iskola folyosóján két kézzel elkapta a sértett jobb csuklóját, és kezénél fogva berángatta a mosdó helyiségbe, ahol elállta az egyetlen bejáratot, és ott két-három pofonütést adott az arcára, majd nagy erővel a bal sípcsontján megrúgta, azért, mert úgy vélte, hogy korábban az osztályteremben a sértett elgáncsolta őt. A sértett csak akkor tudott a mosdóból kijönni, amikor a gyanúsított végül onnan kiengedte.

A gyanúsítottal szemben zsarolás bűntette, zaklatás vétsége, garázdaság vétsége, könnyű testi sértés vétsége és személyi szabadság megsértésének bűntette miatt indult eljárás.

A fiú letartóztatását a bíróság a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének reális veszélyére tekintettel elrendelte.

A bíróság végzése végleges.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Telefont és biciklipumpát rabolt egy 14 éves fiútól a jól elrejtett erőforrás
A benne ülő gyerekkel együtt lopta el az autót egy részeg „navajonki”
Jogerős: 21 év és 11 hónap szabadságvesztésre ítélték a 6 éves unokatestvérét különös kegyetlenséggel meggyilkoló szörnyeteget
Hátulról leütött egy kismamát a 25 éves „navajonki” - csak mert ahhoz volt kedve
Szóváltásba keveredés Sopronban: szúrt a féltékeny élettárs
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat