Ma: 2020.11.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Brutális iskolai bántalmazás: letartóztatták a diáktársát zaklató 14 éves ördögfajzatot
Privatkopo.hu 2020.11.19. 14:33:00

A Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája december 13-ig elrendelte annak a fiatalkorúnak a letartóztatását, aki a gyanú szerint az iskolában  szeptembertől rendszeresen veréssel és megöléssel fenyegette meg osztálytársát, továbbá napi szinten bántalmazta oly módon, hogy arcát pofozta, karjait és hasát ököllel ütötte, és sípcsontját lábbal rugdosta, nyakát tollal és ceruzával szurkálta.A nyomozás során beszerzett adatok a megalapozott gyanút alátámasztják, amelyek szerint a 14 éves gyanúsított szeptember hónaptól kezdődően november 11-ig a 12 éves sértett osztálytársát az osztályteremben, az iskola folyosóján és az iskola öltözőjében rendszeresen veréssel és megöléssel fenyegette meg. Továbbá ugyanezen helyeken rendszeresen - napi szinten - bántalmazta oly módon, hogy arcát pofozta, karjait és hasát ököllel ütötte, és sípcsontját lábbal rugdosta, nyakát tollal és ceruzával szurkálta, bent az osztályteremben tollal dobálta, és papír galacsinokkal köpködte.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalkorú gyanúsított az iskolában október elején elkérte a sértett márkás pulóverét, majd miután a sértett azt nem akarta átadni, október közepétől kezdve október 30-ig - amikor látta, hogy a sértett nem vitte a pulóvert az iskolába - a kezét ökölbe szorítva veréssel, megöléssel és azzal fenyegette meg a sértettet, hogy „meg fog halni, vérben fog fürödni”, akkor hogyha a sértett a ruhadarabot mégsem adja oda neki. A sértett végül október 30-án a pulóvert - a súlyosabb veréstől való félelmében - bevitte az iskolába.

A fentieken túlmenően a gyanúsított november 6-án, az iskola folyosóján behívta a fiú mosdóba a sértettet, aki oda - félelmében - önként nem ment be, ezért az iskola folyosóján két kézzel elkapta a sértett jobb csuklóját, és kezénél fogva berángatta a mosdó helyiségbe, ahol elállta az egyetlen bejáratot, és ott két-három pofonütést adott az arcára, majd nagy erővel a bal sípcsontján megrúgta, azért, mert úgy vélte, hogy korábban az osztályteremben a sértett elgáncsolta őt. A sértett csak akkor tudott a mosdóból kijönni, amikor a gyanúsított végül onnan kiengedte.

A gyanúsítottal szemben zsarolás bűntette, zaklatás vétsége, garázdaság vétsége, könnyű testi sértés vétsége és személyi szabadság megsértésének bűntette miatt indult eljárás.

A fiú letartóztatását a bíróság a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének reális veszélyére tekintettel elrendelte.

A bíróság végzése végleges.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Brutális iskolai bántalmazás: letartóztatták a diáktársát zaklató 14 éves ördögfajzatot
Százmillió forint értékű kábítószert foglaltak le a BRFK nyomozói
Verekedésre biztatta 15 éves unokáját a nagymama
Rendszeresen bántalmazta kiskorú nevelt gyerekeit, egyiküket még szexuálisan is kihasználta
Prostituáltként dolgoztatta a „szerelmét” egy enyingi „c-típusú”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat