Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Két életellenes bűncselekménnyel gyanúsítják a Népfürdő utcában halálra vert nő gyilkosát
Privatkopo.hu 2020.02.14. 8:08:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának munkatársai életveszélyt okozó testi sértés bűntett, és halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatta ki azt a férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint még januárban halálra vert egy nőt egy Budapest XIII. kerületi irodaházban. A nyomozási cselekmények során kiderült, hogy a nő bántalmazója megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy tavaly szeptemberben megkéselt egy hajléktalant, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központját 2020. január 14-én, 16 óra 57 perckor a mentők értesítették, hogy a Budapest XIII. kerületi Népfürdő utcában, egy irodaház közelében találtak egy holttestet. A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 14-én, hajnal 2 óra körül a XIII. kerületi Népfürdő utcában olyan súlyosan bántalmaztak egy nőt, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, és megkezdte az elkövető felkutatását. 

A nyomozási cselekmények során kiderült, hogy a nő bántalmazója a 39 éves D. Lajos, akit a járőrök 2020. február 12-én, 13 óra 20 perckor, Budapest IV. kerületében, az Óceánárok utca erdős területén elfogtak. 

A nyomozók megállapították, hogy D. Lajos megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2019. szeptember 8-án, 23 óra és 23 óra 30 perc között, a Budapest XIV. kerület Róbert Károly körúti felüljáró alatt több alkalommal megszúrt egy ott alvó férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök előterjesztést tettek a 39 éves férfi, D. Lajos letartóztatásának indítványozására. 

További friss információk
Bujkál a balatonszárszóiak kérdései elől az új polgármester - két rokona is az önkormányzat konyháján dolgozik
A rendőrök megjelenésekor a szomszédba dobta át a kannabisz palántákat
Különös kegyetlenséggel oltotta ki a nagymamája életét
Házában alvó nőt fosztott ki egy „navajonki” Jobbágyiban
Üzlet után csaptak le a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felderítői a kábítószer-terjesztőre
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat