Ma: 2020.02.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Két életellenes bűncselekménnyel gyanúsítják a Népfürdő utcában halálra vert nő gyilkosát
Privatkopo.hu 2020.02.14. 8:08:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának munkatársai életveszélyt okozó testi sértés bűntett, és halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatta ki azt a férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint még januárban halálra vert egy nőt egy Budapest XIII. kerületi irodaházban. A nyomozási cselekmények során kiderült, hogy a nő bántalmazója megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy tavaly szeptemberben megkéselt egy hajléktalant, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központját 2020. január 14-én, 16 óra 57 perckor a mentők értesítették, hogy a Budapest XIII. kerületi Népfürdő utcában, egy irodaház közelében találtak egy holttestet. A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 14-én, hajnal 2 óra körül a XIII. kerületi Népfürdő utcában olyan súlyosan bántalmaztak egy nőt, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, és megkezdte az elkövető felkutatását. 

A nyomozási cselekmények során kiderült, hogy a nő bántalmazója a 39 éves D. Lajos, akit a járőrök 2020. február 12-én, 13 óra 20 perckor, Budapest IV. kerületében, az Óceánárok utca erdős területén elfogtak. 

A nyomozók megállapították, hogy D. Lajos megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2019. szeptember 8-án, 23 óra és 23 óra 30 perc között, a Budapest XIV. kerület Róbert Károly körúti felüljáró alatt több alkalommal megszúrt egy ott alvó férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök előterjesztést tettek a 39 éves férfi, D. Lajos letartóztatásának indítványozására. 

További friss információk
Kevin mindkét önkényesen elvett járművéből kifogyott az üzemanyag, kénytelen volt vonattal menni betörni
Megölte lányát, majd öngyilkosságot kísérelt meg egy férfi Mosonmagyaróváron
Ezúttal Balassagyarmaton raboltak ki egy idős asszonyt a „navajonkik”
Sétabottal vert meg egy 63 éves férfi egy 67 évest, zárásként elrabolta tőle 2 ezer forintját
Kozsóra 1 év és 4 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kértek
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat