Ma: 2020.05.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
13 éves kislányt zsarolt a nagyatádi beteg állat
Blikk 2017.05.20. 8:24:00

Akár életre szóló traumát is okozhatott volna az a ferde hajlamú férfi, aki egy 13 éves lányt szemelt ki magának, hogy beteges szexuális játékait a gyermekkel élje ki egy közösségi oldalon keresztül.„Ha tiltasz vagy ha szólsz valakinek, megteszem a lent leírtakat!” - írta nagybetűkkel a lánynak G. T., aki aztán kifejtette: önkielégítés közben írja az üzenetet, és ezt kellene megnéznie a fiatalnak.

„Amennyiben nemet mondasz, az innen letöltött képei­det megszerkesztve felrakom szexoldalakra, szextárskereső oldalakra, és a Face-re szexhirdetést csinálok a nevedben” - zsarolta meg aljas módon a kislányt a férfi. A beszélgetést a gyermek szülei Facebookon tették közzé, remélve, hogy felhívják a figyelmet a hasonló esetekre.

- Amikor megtudtam, azonnal ráírtam a férfira, de az első üzenetem után már letiltotta az oldalát - árulta el Sánta László, a kislány édesanyjának az élettársa.

- Nem egyedi eset, ami velünk történt. Többen is megkerestek, hogy az ő gyermeküket is zaklatta ez a beteg ember - tette hozzá László.

A szakember szerint ez az eset az elektronikus zaklatás tankönyvi példája.

- A zaklató férfi inkognitóban keres célpontokat, azt élvezi, hogy valaki fél tőle, és kiszolgáltatottá válik neki, zsarolhatja - magyarázta Makai Gábor klinikai szakpszichológus, aki szerint ez esetben nem az a lényeg a férfi számára, hogy konkrétan szexuális kapcsolatot létesítsen a kislánnyal. - Akik ilyet tesznek, nagyon sokszor nem mernek átlépni egy bizonyos határt, mert tudják, hogy nagyon súlyos büntetést vonna maga után. A férfi viselkedésének hátterében súlyos személyiségzavar állhat. Az ilyen emberek megrekedtek a szexuális fejlődésben. Nem képesek felnőtt emberrel szexuális kapcsolatot kialakítani, éppen ezért számukra a gyerek válik célponttá. A gyerek becsaphatóbb, manipulálhatóbb - magyarázta a szakember.

Mivel egyre gyakoribb az a fajta bűncselekmény, amikor azzal zsarolnak valakit, hogy képével visszaélnek különböző szexuális szolgáltatásokat nyújtó oldalakon, ezért ennek már nevet is adtak: sextortion. Az ilyen zsarolások áldozatai közül sokan öngyilkosok lettek.

További friss információk
13 éves lánynak adott kábítószert
Megharapta, megfenyegette, majd kifosztotta idős áldozatát egy kecskeméti nő - „navajonki”?
„C-típusú” eset: Klaudia az utcán rabolt ki egy idős férfit
Megverte és megkéselte a saját apját, bűntársával Ausztriába akart szökni, de a budapesti rendőrök „rábeszélték” a maradásra
Fegyverrel rabolta ki a szegedi virágboltot - korábban a postán próbálkozott, de ott nem engedelmeskedtek neki
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat