Ma: 2019.01.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Csajozni indult a motoros - megkéselték
index.hu 2013.05.20. 13:05:00

A Sárospataki Rendőrkapitányság egy szerelemféltés miatt kialakult szóváltás, majd azt követő késszúrás miatt folytat büntetőeljárást. Vajdácska belterületén 2013. május 17-én, koraeste, előzetes szóváltást követően egy 18 éves helyi fiatalember késsel mellkason szúrt egy 24 éves sárospataki férfit, akit a mentők kórházba szállítottak.A támadót a rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították. A beismerő vallomást tett gyanúsítottal szemben a Sárospataki Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A férfi vallomásában elmondta, hogy tettét szerelemféltés miatt kialakult szóváltás hevében követte el.

Egy olvasónk úgy tudja, hogy a megkéselt férfi jóhiszeműen, egy fiatal lánnyal való motorozás reményében indult el Vajdácskára, a levélíró szerint nem is sejtve, hogy a késelő valójában a közös lányismerősük Facebook-profilját felhasználva hívta el őt a találkozóra:

A tettest május 17-én este a Sárospataki Rendőrkapitányság rendőrei elfogták és őrizetbe vették, ám másnap ki is engedték, szabadlábon védekezhet.

További friss információk
Összeverte az élettársát egy 41 éves „férfi”
Villamosvezetőnőt vert meg a „navajonki”
„Mindenkiből elege volt” - ennek jeléül rágyújtotta hajléktalan társaira a tákolmányukat
84 éves nénit vertek össze és fosztottak ki a „mozdonyszőkék”
Karácsonykor sem pihentek a derék „navajonkik”: a saját házában raboltak ki egy 60 éves férfit
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat