Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban marad a 13 éves fiút molesztáló nyugdíjas
Privatkopo.hu 2020.02.13. 9:51:00

Letartóztatásban marad a mindszenti „férfi”, akit korábban 10 év börtönre ítéltek. A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azt közölte, egyetért azzal, hogy a bíróság fenntartotta a szexuális erőszak miatt elítélt személy letartóztatását. A Szegedi Törvényszék egy 13 éves fiú sérelmére megvalósított szexuális cselekmény miatt mondta ki bűnösnek a mindszenti nyugdíjast.Korábban 10 év fegyházra ítélték, és 10 évre eltiltották a közügyektől azt a „férfit”, aki egy hirdetési újságban diákmunkát ajánlott kiskorú fiúknak. Az elsőfokú ítélet nem jogerős, ellene a vádlott és védője felmentésért, illetve a büntetés enyhítéséért fellebbezést jelentett be.

Mivel a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye továbbra is fennáll, a törvényszék az ügyészség indítványára az elsőfokú ítélet kihirdetése után fenntartotta a terhelt letartóztatását.

A döntés ellen a vádlott és védője szabadlábra helyezés, illetve enyhébb kényszerintézkedés elrendelése végett jelentett be fellebbezést.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség egyetértett a törvényszék indokaival, ezért a letartóztatást fenntartó végzés helybenhagyását indítványozta az ügyben másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla felé.

További friss információk
Bujkál a balatonszárszóiak kérdései elől az új polgármester - két rokona is az önkormányzat konyháján dolgozik
A rendőrök megjelenésekor a szomszédba dobta át a kannabisz palántákat
Különös kegyetlenséggel oltotta ki a nagymamája életét
Házában alvó nőt fosztott ki egy „navajonki” Jobbágyiban
Üzlet után csaptak le a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felderítői a kábítószer-terjesztőre
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat