Ma: 2020.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban a miskolci szálloda recepciósát kirabló férfi
Privatkopo.hu 2020.10.13. 10:19:00

A Miskolci Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte egy 37 éves férfi letartóztatását, aki néhány napja kirabolta egy miskolci szálloda recepciósát.A gyanúsított 2020. október 9-én, este, ittas állapotban ment be az egyik, Miskolc belvárosában lévő szálloda előterébe. Miután odalépett a recepciós pulthoz, a férfi pénzt kért az ott egyedül tartózkodó  szállodai alkalmazottól azzal az indokkal, hogy sokallja azt az összeget, amelyet egy korábbi két napos ott tartózkodása során a szállásért kifizetett. A recepciós nő elutasította a gyanúsított kérését, mire a férfi megfenyegette, ha nem kap pénzt, akkor átugrik a pulton és elvágja a fiatal nő torkát.

A sértett bár nagyon megrémült, megőrizte a lélekjelenlétét és továbbra sem volt hajlandó pénzt adni. Ekkor a gyanúsított, miután a kezét a sértett számára jól láthatóan zsebre dugta, megismételte a fenyegetését.

A fenyegetés hatására a sértett végül a saját pénztárcájából körülbelül 500 forint aprópénzt dobott a pultra, mire a gyanúsított közölte, hogy ő már megölt négy embert, majd a pénzt magához vette és távozott a hotelből.

A Miskolci Járásbíróság az ügyészi indítványban foglaltakkal egyezően állapította meg, hogy a munkanélküli, rendszeres jövedelemmel nem rendelkező, hajléktalan férfi esetében fennáll a szökés, a bűnismétlés és a sértett befolyásolásán keresztül a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért elrendelte a letartóztatását.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
97 éves nénit fosztott ki egy 20 éves „navajonki”
Jelentős köztartozást hagyott hátra a balatonfüredi polgármester feleségének korábbi cége, ezért kényszertörölték az Alsóörsön önkormányzati képviselőként tevékenykedő asszony új vállalkozását
Rugós késsel támadt volt párja élettársára az elhagyott férj
Kiskorú lányt csábított el, az ügyészség indítványozta a letartóztatását
Megölte újszülött gyermekét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat