Ma: 2020.09.12.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
A drogdílerek éppen új pszichoaktív anyagot adtak el a mezőtúri lakásuk kapujában, amikor a rendőrök tetten érték őket
Privatkopo.hu 2020.09.11. 8:42:00

A Mezőtúri Rendőrkapitányság eljárást folytat új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.A rendőrkapitányság nyomozói a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységével megjelentek egy mezőtúri lakos házánál 2020. szeptember 9-én, 19 órakor. A rendőri intézkedés alkalmával a nyomozók tetten értek egy helyi és egy gyomaendrődi lakost, akik a lakóház kapujában új pszichoaktív anyagot vásároltak az ingatlan két lakójától.

Az egyenruhások a házban kutatást végeztek, ami során feltehetően fegyvert vagy annak utánzatát, készpénzt, növényi őrleményt és kábítószer csomagolásához használt tárgyakat foglaltak le.  A rendőrök elfogták és a Mezőtúri Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésén tetten ért személyeket.

A nyomozók két mezőtúri lakost új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak, továbbá mindkét terhelt őrizetbe vételéről határoztak, a későbbiekben előterjesztést tesznek a letartóztatásuk elrendelésére.

További friss információk
Otthonukban értékesítették a drogot, kattant a bilincs
Rablás lett a vége a közös italozásnak
Szorgos cigányok: többrendbeli betörés, magánlaksértés, zaklatás
A drogdílerek éppen új pszichoaktív anyagot adtak el a mezőtúri lakásuk kapujában, amikor a rendőrök tetten érték őket
Airsoft fegyverrel rabolt ki két fiatalt egy 32 éves nő Marcaliban
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat