Ma: 2021.01.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Már megint nikotinéhsége volt egy „c-típusúnak”
Privatkopo.hu 2020.11.26. 10:02:00

Őrizetbe vettek a rendőrök egy húszéves férfit, aki fényes nappal, késsel rabolt ki egy buszmegállóban várakozó utast, Szigetszentmiklóson - közölte a bűnügyi hatóság.A férfi egy megállóban szemelte ki áldozatát hétfőn, délelőtt. Odament egy buszra várakozó fiatalemberhez, a zsebéből előrántott egy kést, és azzal hadonászott, miközben cigarettát követelt. A férfi a fenyegetés hatására átadta a dohánytárcáját, ám támadója nem elégedett meg ennyivel.

A felszállás után a férfi úgy gondolta, továbbra is büntetlenül fenyegetheti az utast. A sértett mellé ült és a lábát ütögette, a mobiltelefonját akarta megszerezni, de nem kapta meg. A megrémült utasnak sikerült leszállnia a buszról, majd értesítette a rendőrséget.

A nyomozók egy napon belül azonosították a rablás feltételezett elkövetőjét. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki, de nem sokáig tartott a körözés: a Készenléti Rendőrség munkatársai még aznap, késő este elfogták Budapesten, majd átadták a szigetszentmiklósi rendőröknek. A húszéves férfit kihallgatták, tettét részben beismerte.

B. Erikkel szemben - őrizetbe vétele mellett - a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

További friss információk
Drogra követelt pénzt a fiú, megkéselte az apa
Még mindig nagy a rend: fiatal férfi akart megerőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en
Emberölés Balatonszemesen
„Szakmai” megbeszélést tartottak a cigányok Ózdon - karókkal, vascsövekkel, baseballütőkkel
Ismét drogbuli résztvevőire csaptak le a rendőrök Budapest belvárosában
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat