Ma: 2018.11.14.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Kábítószerrel kereskedett egy volt budapesti rendőr
MTI 2018.06.20. 5:09:00

A tiszthelyettes, aki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közlekedésrendészetének munkatársa volt, egy bevásárlóközpont mélygarázsában árulta a drogot. Az ügyészség vádat emelt ellene, akár nyolc év szabadságvesztésre is ítélhetik.Volt kollégái véletlenül buktatták le a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályának egyik munkatársát tavaly februárban, Újpesten.

Közúti ellenőrzésre állítottak meg egy autót. A kocsiban marihuánát találtak, és kiderült, hogy a sofőr nem sokkal az ellenőrzés előtt vette a közlekedésrendészet egyik nemrég leszerelt főtörzsőrmesterétől.

A drogot egy XVI. kerületi családi ház tetőterében termesztették. A 30 tőből álló ültetvényen havonta többször szüreteltek. A rendőrnek egyetlen, állandó vevője volt, egy díler, akivel mindig ugyanott, az egyik budapesti bevásárlóközpont mélygarázsában találkozott.

Az ügyészség most vádat emelt a két drogterjesztő ellen. A nyomozás adatai szerint a rendőr két év alatt több mint tíz kiló marihuánát adott el.

A rendőr egyébként csak volt rendőr, hiszen lebukása előtt nem sokkal leszerelt a testülettől. A vádiratban szereplő bűncselekmények büntetési tétele az ő esetében nyolc évig, az elsőrendű vádlott esetében pedig húsz évig terjedő szabadságvesztés.

További friss információk
Majdnem embert ölt egy 29 éves cigány Ózdon
Mellkason szúrta élettársát egy 27 éves férfi
Segítséget ajánlott a cigány, nem meglepő módon kifosztás lett belőle
Hetven késszúrással végzett ismerősével, majd elásta a holttestet
Bepiált, majd ütlegelni kezdte az élettársát és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat