Ma: 2019.05.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nem a tolvaj LOPakodót, a biztonsági őrt vitték el otthonából a rendőrök
stop.hu 2011.02.19.

Előállították a rendőrök azt a 37 éves biztonsági embert, aki kiszivárogtatta azokat a felvételeket, melyeken az áruházi lopáson ért Bakács Tibor „Settenkedő” látható, amint titokban sajtokat pakol ki zsebeiből, miközben jegyzőkönyvet vesznek fel a budakeszi áruház egyik helyiségében.A Budaörsi Rendőrkapitányság a budakeszi Tesco feljelentése alapján indított eljárást a felvételeket egy bulvárlapnak eljuttató biztonsági emberrel szemben. Az ügyben személyes adattal való visszaélés miatt folyik a nyomozás. Az áruház biztonsági szolgálatából azóta elbocsájtott férfit pénteken állították elő gyanúsítotti kihallgatásra budakeszi otthonából.

Mint ismert, a balliberális újságíró február 4-én este bukott le a budakeszi hipermarketben, mikor egy rúd téliszalámit próbált ellopni. Az áruház biztonsági szolgálatától kikerült felvételen látszik, hogy Bakács nem csak szalámit, de sajtokat is megpróbált ellopni, azokat - míg a jegyzőkönyvet kitöltő biztonsági ember nem figyelt - az asztal alá rejtette.

Privát Kopó: Újra és újra megerősítést kapunk, hogy egy nem normális országban élünk, ahol csak a bűnözőknek vannak jogai. Egy normális országban főműsoridőben mutatták volna be az országos tévécsatornák Bakács LOPakodását - elrettentő, prevenciós céllal. Nálunk? Azt viszik el a zsaruk, aki leleplezte a bűnelkövetőt… Merthogy - ha eddig nem tetszettek volna tudni - a lopás „személyes adat”… Őrület!

További friss információk
Több budapesti szórakozóhelyen razziázott, és közel félszáz taxist ellenőrzött a rendőrség
Falkában támadtak
Rablás Hajdúböszörményben
Hat év börtönbüntetésre ítélték a drogkereskedőt - Hollandiából csempészte a „cuccot”
Postást akart kirabolni - nagymamája nyugdíját követelte
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat