Ma: 2019.12.14.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Megölte, felgyújtotta, majd kamrájában elásta egykori osztálytársát a többszörösen büntetett előéletű férfi
sonline.hu 2017.04.26. 13:54:00

Agyonverte, felgyújtotta, majd elásta egy korábbi osztálytársát egy ladi lakóházban az a férfi, aki ellen a Somogy Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a napokban.A többszörösen büntetett előéletű férfi korábban is elkövetett erőszakos bűncselekményeket, agresszív és antiszociális személyiségjegyei miatt egy korábban ellene indított büntetőeljárás során még a tanácsvezető bíróra is rátámadt. Az áldozat 2015 karácsonyán Kaposvárra indult meglátogatni hozzátartozóit, de kerékpárja Ladon meghibásodott, egy ismerősénél hagyta. Karácsony után, 2016. január 3-án tért vissza Ladra a bicikliért.

Betért a helyi presszóba is és italozni kezdett. Itt a vádlottal, akivel egykor osztálytársak voltak, együtt folytatták az ivást, végül a presszó zárása után a vádlott házában kötöttek ki. Az ittas házigazda egy jelentéktelen sértés miatt rátámadt az ismerősére, egy téglával fejbe ütötte. Majd a földre került sértettet acélbetétes munkásbakancsával testszerte legkevesebb nyolcszor megrúgta, illetve megtaposta. Miután a sértett nem mutatott életjeleket, a holttestet benzinnel lelocsolta és meggyújtotta, azonban a sértett maradványai csak részlegesen égtek el, ezért azokat a lakóház melléképületében hantolta el.

Az áldozat eltűnése miatt a Szigetvári Rendőrkapitányság indított közigazgatási eljárást, jelezték a somogyi rendőröknek, hogy a férfi bűncselekmény áldozatává válhatott.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. július 4. napján rendelt el nyomozást emberölés miatt. Az áldozat maradványait szeptember 7-én megtalálták a vádlott lakóházának elhagyatott kamrájában. Felkutatták a sértett holmijait is, amelyet a gyilkos a közelben lévő lakatlan házak kútjaiba dobott.

Az ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő vádlottal szemben életfogytig tartó, fegyházban végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

További friss információk
Budapesten fogták el a gyermekpornográfia birtoklása miatt körözött ír férfit
A kisgyerekek sírva nézték végig, ahogy a szülők rabolni próbáltak
Csomagküldő szolgálattal rendelt drogot Hollandiából, de a NAV lefoglalta a „szállítmányt” a reptéren
Hét év fegyházbüntetésre ítélték a magatehetetlen nőt megerőszakoló moslékot
Otthonában jegelte a kábítószert a kórházban elfogott díler
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat