Ma: 2020.06.29.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Megölte, felgyújtotta, majd kamrájában elásta egykori osztálytársát a többszörösen büntetett előéletű férfi
sonline.hu 2017.04.26. 13:54:00

Agyonverte, felgyújtotta, majd elásta egy korábbi osztálytársát egy ladi lakóházban az a férfi, aki ellen a Somogy Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a napokban.A többszörösen büntetett előéletű férfi korábban is elkövetett erőszakos bűncselekményeket, agresszív és antiszociális személyiségjegyei miatt egy korábban ellene indított büntetőeljárás során még a tanácsvezető bíróra is rátámadt. Az áldozat 2015 karácsonyán Kaposvárra indult meglátogatni hozzátartozóit, de kerékpárja Ladon meghibásodott, egy ismerősénél hagyta. Karácsony után, 2016. január 3-án tért vissza Ladra a bicikliért.

Betért a helyi presszóba is és italozni kezdett. Itt a vádlottal, akivel egykor osztálytársak voltak, együtt folytatták az ivást, végül a presszó zárása után a vádlott házában kötöttek ki. Az ittas házigazda egy jelentéktelen sértés miatt rátámadt az ismerősére, egy téglával fejbe ütötte. Majd a földre került sértettet acélbetétes munkásbakancsával testszerte legkevesebb nyolcszor megrúgta, illetve megtaposta. Miután a sértett nem mutatott életjeleket, a holttestet benzinnel lelocsolta és meggyújtotta, azonban a sértett maradványai csak részlegesen égtek el, ezért azokat a lakóház melléképületében hantolta el.

Az áldozat eltűnése miatt a Szigetvári Rendőrkapitányság indított közigazgatási eljárást, jelezték a somogyi rendőröknek, hogy a férfi bűncselekmény áldozatává válhatott.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. július 4. napján rendelt el nyomozást emberölés miatt. Az áldozat maradványait szeptember 7-én megtalálták a vádlott lakóházának elhagyatott kamrájában. Felkutatták a sértett holmijait is, amelyet a gyilkos a közelben lévő lakatlan házak kútjaiba dobott.

Az ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő vádlottal szemben életfogytig tartó, fegyházban végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat