Ma: 2020.10.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség
Privatkopo.hu 2020.10.15. 5:38:00

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt két férfival és egy nővel szemben, mert közös ismerősüket az egyik férfi halálra verte, míg a másik két személy a nyomok eltüntetése érdekében a holttest felgyújtásában segédkezett.A vádiratban foglaltak szerint az elkövetők közül a férfiak testvérek, a nő pedig egyikük élettársa volt. A sértett a testvérpár egyikénél lakott albérletben Dánszentmiklóson.

Az egyik elkövető és a nála lakó sértett 2019. június 15-én összeszólalkozott, amelynek során a sértett egy késsel mutogatott felé. Ezt az elkövető elpanaszolta még aznap este testvérének egy családi eseményen. Miután testvére panaszát meghallotta az egyébként már ittas állapotban lévő férfi, elindult, hogy a sértetten számon kérje a fenyegetést. Vele tartott testvére is.

A dánszentmiklósi ingatlanba lépve a felindult elkövető kirángatta az alvó sértettet az ágyból, többször megütötte a testén és a fején. Ezután a felriadt, de a bántalmazás miatt védekezni képtelen sértettet kihúzta az udvarra, ott hosszú ideig tovább verte. Ezután a sértett kezeit, lábait és fejét bálazsineggel felkötötte az udvaron lévő egyik fa ágára és tovább ütötte.

Testvére eközben - észlelve a cselekményt - a házban italozott, majd a bántalmazás után együtt visszamentek a családi rendezvényre, magára hagyva az akkor még lélegző, kikötött sértettet.

Másnap délelőtt a testvérpár észlelte, hogy a sértett már nem él. Ekkor levágták a testét a fáról, majd egyikük élettársa segítségével megpróbálták a test elégetésével eltüntetni a bűncselekmény nyomait.

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség a bántalmazó ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette, a másik férfi ellen halált okozó segítségnyújtás elmulasztásának bűntette és emberöléssel kapcsolatos bűnpártolás bűntette, az élettárs ellen pedig szintén emberöléssel kapcsolatos bűnpártolás bűntette miatt emelt vádat.

További friss információk
Szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítette kiskorú féltestvérét
Maszk helyett késsel ment vásárolni ez a félnótás, a BRFK nyomozói nagyon szeretnének találkozni vele (fotó)
Két hónap alatt több mint ezer üzenettel zaklatta a kiskorú lányt
97 éves nénit fosztott ki egy 20 éves „navajonki”
Jelentős köztartozást hagyott hátra a balatonfüredi polgármester feleségének korábbi cége, ezért kényszertörölték az Alsóörsön önkormányzati képviselőként tevékenykedő asszony új vállalkozását
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat