Ma: 2020.09.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és rablás miatt emeltek vádat egy 39 éves feleslegesen született ellen
Privatkopo.hu 2020.09.09. 10:56:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 39 éves férfi ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és rablás bűntette miatt.A vád szerint a bűncselekmény sértettje, egy egyedül élő ózdi nő, aki szerelmi viszonyt folytatott egy élettársi kapcsolatban lévő férfival. 2019. november közepén a férfi a sértettnél tartózkodott, élettársa viszont megsejtette a kapcsolatukat, azt tervezte, hogy leleplezi őket és hozzájuk indult. Közben a piac közelében találkozott a hajléktalan vádlottal, akit korábbról nem ismert, de rövid beszélgetés után megkérte, hogy menjen vele. Ketten érkeztek meg a sértett nő lakására, ahol a megcsalt asszony megtalálta élettársát, és a sértettel vitatkozni kezdett.

Ezt követően az asszony a vádlottal együtt elhagyta a lakást, míg élettársa a sértettnél maradt. A vádlott haza kísérte az asszonyt és nála éjszakázott, csak másnap reggel ment el, amikor élettársa hazaérkezett a sértettől.

A vádlott ezután visszament a sértett nő lakására azzal a valótlan ürüggyel, hogy ő barátja az előzőleg ott éjszakázó férfinak, és ő küldte őt az ott felejtett telefonjáért. Ezért felszólította a sértettet, adja át a telefont, aki ezt nem tette meg, ekkor pofon ütötte, és elvette a sértett saját mobiltelefonját, amiben benne volt a másik férfi SIM-kártyája. Elment a lakásból, és a telefont 5 000 forintért egy ismeretlennek eladta.

A vádlott a pénzt italra költötte, majd másnap ismét felkereste a sértettet, aki, amikor ajtót nyitott neki, kérdőre vonta a telefon elvétele miatt, a vádlott azonban testszerte ököllel és tenyérrel ütlegelni kezdte. A sértett földre került, de a vádlott ezután is több alkalommal megrúgta. Amikor a már magatehetetlen, erősen vérző sértettet hátrahagyva távozni készült a lakásból, a sértett utána szólt, „száz évet fogsz ülni!”.

A vádlott másnap Ózdról Miskolcra, onnan pedig Budapestre utazott, mivel tartott attól, hogy cselekménye miatt keresni fogják. A rendőrség egy éjjeli melegedőben fogta el.

A sértett a súlyos, többszörös és kiterjedt sérülései következtében a helyszínen elhalálozott az átlagosnál nagyobb mértékű testi és lelki szenvedések között.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő többszörös visszaeső vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott, vagyonelkobzás elrendelésével.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és rablás miatt emeltek vádat egy 39 éves feleslegesen született ellen
Drogkereskedőre csaptak le a nyíregyházi rendőrök
Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt kell felelnie hat személynek
Többször megszúrta vitapartnerét egy 24 éves férfi
Szeméremsértő kretént keresnek a nyíregyházi rendőrök (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat