Ma: 2020.06.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Közvetlen közelről fejbe dobott egy idős nőt a cigánybűnöző, majd elvette a táskáját
Privatkopo.hu 2017.02.25. 8:08:00

A Pécsi Járásbíróság - 30 napra - elrendelte annak a fiatal pécsi férfinak az előzetes letartóztatását, aki kővel fejbe dobott egy idős nőt, majd elvette a táskáját.A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított február 22-én, Pécsett, a kora délutáni órákban egy buszmegállóhoz vezető, murvás útszakaszon egy nagyobb terméskővel hátulról, közvetlen közelről fejbe dobott egy idős nőt, aki ettől a földre esett és arca jobb felét a talajba beütötte.

Ezt követően a támadó a magatehetetlen nő vállán keresztbe fektetett kézitáskáját letépte, majd a táskával együtt elszaladt a helyszínről. A táskában hatezer forint készpénz, mobiltelefon, kulcsok, személyes iratok, vásárlókártyák és cigaretta volt. A férfi a készpénzt eltulajdonította, a táskát többi tartalmával együtt a helyszín közelében eldobta.

A kiemelt tárgyi súlyú - kettő évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett - bűncselekményre figyelemmel alaposan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne, a sértett és egyéb tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével, megnehezítené a bizonyítást, ezért a bíróság a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte.

A határozat ellen a gyanúsított fellebbezett.

További friss információk
Az úr bilincsben is úr: öltönyben ment betörni egy 48 éves dánszentmiklósi férfi
„Szegény, zárkózott” Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát
Gumilövedékes fegyverrel lőttek egy miskolci asszonyra - az elkövető egy szolgáltató cég munkatársának adta ki magát
Összeszurkálta volt élettársát, majd a kisgyermeküket a holttest mellett hagyta - sajnos nincs halálbüntetés
Droggal kereskedett egy 46 éves nyírbátori nő, az üzletbe élettársa és 14 éves fia is besegített
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat